Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

türkkızı

3,14

--> Sen almanyaya geldiginde ben sana benim sinirsiz smsli hattimi veririm, nedir ki... ;)

türkkızı

oooo süsssee  utanan:) danke schönn lieber onur  :)

3,14

--> Oh oh iyi yerden hattini da aldin. Bak;

Vodafone-Flat
Festnetz-Flat
E-Plus-Flat
SMS-Flat
Internet-Flat (500 MB)

ARTI

TR-Vodafone 200 Dakika.

Zengin oldun resmen ha. :D :D :D :D

türkkızı

almanyayaya geldigimde kimse bana bundan bahsetmemiştiii  offoff:)  offoff:)  :zopa:  :haha: :haha: :haha:

Soziologe-D

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 01, 2012, 09:43:39 ÖÖ
--> Ben de iyiyim kardesim, sag ol. :) Ne yapiyorsun bakalim? ;)

çalışıyoruz her zamanki gibi, seçim işleri vs.

3,14

--> Kardes hayirdir ne secimleri? Benim suan basim cok agriyor belki ondan hatirlamadim, sen ne is yapiyorsun?

--> Kimse bahsetmemis olabilir, ama ben bahsettim, cünkü bu 24 aylik bir sözlesme. :)

türkkızı

herkeseee merhabaaa , gute abend  :)

3,14

--> Herkese merhaba, Guten Abend. Sen mi gelsin forum bodygoardi :D

türkkızı

jaaaa ichh glaubeeeeee  okey:)  :haha: hellooooooooooooo? wo bist du onur? warum hast du nicht geschrıpt? bisss  jetz  kur;)  :haha:

3,14

--> Halllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooo kur;)

türkkızı

alleın halllllllllllloooooooooooooooooooooooo. aber ich habe viele viele gefragt  :zopa:  :haha:

3,14

--> Ach jaaaaaaa, das stimmt, du hast recht utanan:)

türkkızı

ıch habe recht aber keine anwort ? warum onur? ich weissen nicht? ich verstehe nicht  angry:)

Soziologe-D

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 02, 2012, 04:39:41 ÖS
--> Kardes hayirdir ne secimleri? Benim suan basim cok agriyor belki ondan hatirlamadim, sen ne is yapiyorsun?

--> Kimse bahsetmemis olabilir, ama ben bahsettim, cünkü bu 24 aylik bir sözlesme. :)

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır ilinde seçim memuruyum demiştim :D

büyük seçimler dediğimiz: Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri(Büyükşehir, Belediye, İl Meclis, encümenlik, Mahalle ve köy muhtarları/azalar), Halkoylaması(Cumhurbaşkanlığı, Anayasa değişikliği, Plebisit), Milletvekili Genel Seçimleri dönemi dışında her yıl(2 yılda bir yapılanlar da var) olarak rutin işlerimiz dediğimiz

Kongreler
Meslek kuruluşları ve Oda Seçimleri
Sendika Seçimleri
istifalar, ölümler, yeni mahalle/köy/belde kurulması veya birleşmesi sonucunda yapılacak seçimler
dairenin mutemetliği, sgk işleri, taşınır yetkilisi
diger rutin yazışma işlemleri

gibi şuan aklıma gelen işlerle ilgileniyoruz.

bunları Almanca yazmak isterdim ama  :-X

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Kasım 04, 2012, 06:12:36 ÖS
ıch habe recht aber keine anwort ? warum onur? ich weissen nicht? ich verstehe nicht  angry:)

--> Ich weiß es auch nicht Gamze. :( Bitte sei mir nicht böse. utanan:)

3,14

Alıntı yapılan: benusen - Kasım 05, 2012, 09:22:54 ÖÖ
Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı, Diyarbakır ilinde seçim memuruyum demiştim :D

büyük seçimler dediğimiz: Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri(Büyükşehir, Belediye, İl Meclis, encümenlik, Mahalle ve köy muhtarları/azalar), Halkoylaması(Cumhurbaşkanlığı, Anayasa değişikliği, Plebisit), Milletvekili Genel Seçimleri dönemi dışında her yıl(2 yılda bir yapılanlar da var) olarak rutin işlerimiz dediğimiz

Kongreler
Meslek kuruluşları ve Oda Seçimleri
Sendika Seçimleri
istifalar, ölümler, yeni mahalle/köy/belde kurulması veya birleşmesi sonucunda yapılacak seçimler
dairenin mutemetliği, sgk işleri, taşınır yetkilisi
diger rutin yazışma işlemleri

gibi şuan aklıma gelen işlerle ilgileniyoruz.

bunları Almanca yazmak isterdim ama  :-X

--> Evet, ama benim için çok zor anlaşılır bir şey olduğu için aklımda kalmadı. :D