fıkraaa köşesii

Başlatan türkkızı, Ekim 29, 2012, 01:00:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

türkkızı

natürlich immer deutsch sprechen immer  :haha:  :haha: işte az bucuk konuşmaya calısıyoz

3,14

--> Sendeki azmi gördükce sevke geliyorum, ben de azimleniyorum. Tebrik ederim, süpersin ya hiihi:)

türkkızı

utanan:)  utanan:) danke bruderim  :haha: ıch verstehen alle aber kann nicht antwort . warum? ıch glaube , keine praktium ? denkst du?

3,14

--> Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

3,14

--> Ja, du brauchst Übung, meine Schwester! ;)

3,14

--> Delinin birisi hastaneden taburcu olacakmış ve son muayene için baş hekim gelir. Deliye sorar :
-Elin nerede?
Deli gösterir.
-Bacağın nerede?
Deli yine gösterir.
-Burnun nerde?
Deli yine gösterir.
Baş hekim doktorlara :
-Bırakın emrini verir ve çıkar. Hekim çıktıktan sonra deli göbeğini gösterir ve :
-Bende bu kafa varken tabi salıverirsiniz, der.

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 01, 2012, 11:11:33 ÖS
--> Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

:haha: :haha: :haha: :haha:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 01, 2012, 11:12:05 ÖS
--> Ja, du brauchst Übung, meine Schwester! ;)

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  kur;)  kur;)

3,14

--> Bir kesis dünyanin en akilli adamini bulmak için diyar diyar geziyormus sira nasreddin hocanin köyüne gelmis ve köylülere sormus.
- sizin köyün en akilli adami kim?
demis. Köylülerde:
- nasreddin hoca demis.
bunun üzerine kesis köy meydaninda hoca ile görüsmeye baslamis ve eline bir çomak almis yere bir daire çizmis nasreddin hoca da çomakla daireyi ortadan ikiye bölmüs kesis bir dogru daha çizerek daireyi dörde bölmüs hocada dörde bölünmüs dairenin üç dilimine çarpi isareti koymus kesis elleriyle asagidan yukariya dogru hareket yapmis hocada yukaridan asagiya yapmis ve kesis
büyük bir hayranlikla hocayi tebrik etmis.

Olup bitenden bir sey anlamayan halk kesise ne oldugunu sormus kesisde :
- Bu adam gerçekten dünyanin en akilli adami yere dünya çizdim
o ortadan ekvator geçer dediben dünyayi dörde böldüm o da dört de üçü sudur dedi ben yerden buharlasma sonucunda ne olur dedim o da yagmur yagar dedi.

Bu sefer hocaya neler oldugunu sorar halk hoca da:
- Bu adam oburun biri yere bir tepsi baklava çizdi ben de yarisi benim dedim daha sonra tepsiyi dörde böldü o zaman dört de üçü benim dedim o da tepsi altindan atesi hafif hafif almali dedi ben de üstüne findik fistik ekelersek daha iyi olur dedim.  :haha:

türkkızı

3,14

--> Süper bu aralar epey düstü, artik süper depoluyorum, bak nasil fark ediliyor... :haha: :haha:

türkkızı

evet aynenn hep böle aktif görmek istiyorum seni buralarda  :haha:

3,14

--> Ben her zaman böyleyim Zucker'im :haha: Bu arada Apfel'li Zucker olsaydi da yeseydik... :haha: ( glasierte Äpfel )

Aaaa varmis, afiyet Honig Zucker olsun. alkis:)

türkkızı

ayy supper  :haha: canım istedi şimdi neydi bu he gamzeyi kalpten götürmemi :D:D sunun güzelligine  bak  :zopa:  :haha:

3,14

--> Ben simdi elma diye elimi isiriyorum... :haha: :haha:

türkkızı

hemen istiyorummm ya hemen  :haha:

3,14

--> Ne yerdik bu elmalardan catir cutur ohhh :haha: :haha: