Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Bakma sert erkek gibi olduguma, icimde bir duygu seli vardir...

türkkızı

belli bruderime kıyamamm  utanan:)  :haha: :haha:

3,14

--> O konulara girmeyelim, yoksa aklima gecen derste anne babasi ayrilgidi icin bir nevi sok geciren minik kizin tüm saclarinin döküldügünü anlatan kiz aklima gelir, yine dersteki gibi kendimi tutamam... :'(

türkkızı

3,14

--> Yok aglamiyorum, ama orda göz yaslarimi esnedigim icin geldigini sansinlar diye tiyatroculuk yaptim yani... ;D

yusuf831

hello leute:) ich bin neu  seite 4 monat lerne ich Deutsch , ich finde die tema schon

ich dackte mein deutch auch schleck

wenn ich falsc gescriebe habe  , sagen sie mir bitte

danke danke :)

3,14

Alıntı yapılan: yusuf831 - Kasım 02, 2012, 12:34:04 ÖÖ
hello leute:) ich bin neu  seite 4 monat lerne ich Deutsch , ich finde die tema schon

ich dackte mein deutch auch schleck

wenn ich falsc gescriebe habe  , sagen sie mir bitte

danke danke :)

--> Korrektur;

Hallo Leute. (Almanca'da Nomen dedigimiz, yani kisacasi Artikel'i olan kelimeler büyük harfle baslanarak yazilir. ;) )
Ich bin neu hier. (Yeniyim dediginde, nerede ya da neyde yeni olduugunu belirt. ;) )
Seit vier Monaten lerne ich Deutsch. (Metin icerisinde sayi yazarken belirli bir sayiya kadar yazili olarak, daha yüksekleri sayi ile yazilir. ;) )
Ich finde das Thema schön. (das Thema, die Themen: konu, konular. Fakat Almanca'da Forumlardaki konulara "Thema" denildigini daha önce duymadim. Ne deniliyor onu da bilmiyorum. Ben der Betreff: konu olarak kullaniyorum.)

Wenn ich falsch geschrieben habe, sagen Sie es mir bitte. (h ve n tusun iyi basmiyorsa, yaptigim bu düzenlemeyi dikkate alma. sie derken büyük yazildigini bilip bilmedigini sormak istiyorum. Perfekt Almanca ögrenmek istiyorsan, büyük kücük yazilimlara da dikkat etmeni tavsiye ederim.)

Aslinda bu kadar aciklama yapmam genelde. :) Sadece düzeltirim, ama sende istisna olarak acikladim. Eger isterseniz herkesin yazdigini düzeltirim. Herkes de yanlis yazdigimi görürse düzeltsin. Biz ki bir zamanlar, hicbir imla hatasini gecmez, düzeltirdik. ;)

Eveeeet :) Siteye hos geldin Yusuf kardesim. Almanca'da yardimci olmaya calisacagim. Gördügüm bildigim kimseyi bosvermem, vaktim oldugunda :)

Nasilsin, iyi misin? Wie geht es dir Yusuf? alkis:)

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 02, 2012, 12:16:55 ÖÖ
--> Yok aglamiyorum, ama orda göz yaslarimi esnedigim icin geldigini sansinlar diye tiyatroculuk yaptim yani... ;D

sen varsa senn Allahtan inanmadım  :haha:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 02, 2012, 12:46:19 ÖS
--> Korrektur;

Hallo Leute. (Almanca'da Nomen dedigimiz, yani kisacasi Artikel'i olan kelimeler büyük harfle baslanarak yazilir. ;) )
Ich bin neu hier. (Yeniyim dediginde, nerede ya da neyde yeni olduugunu belirt. ;) )
Seit vier Monaten lerne ich Deutsch. (Metin icerisinde sayi yazarken belirli bir sayiya kadar yazili olarak, daha yüksekleri sayi ile yazilir. ;) )
Ich finde das Thema schön. (das Thema, die Themen: konu, konular. Fakat Almanca'da Forumlardaki konulara "Thema" denildigini daha önce duymadim. Ne deniliyor onu da bilmiyorum. Ben der Betreff: konu olarak kullaniyorum.)

Wenn ich falsch geschrieben habe, sagen Sie es mir bitte. (h ve n tusun iyi basmiyorsa, yaptigim bu düzenlemeyi dikkate alma. sie derken büyük yazildigini bilip bilmedigini sormak istiyorum. Perfekt Almanca ögrenmek istiyorsan, büyük kücük yazilimlara da dikkat etmeni tavsiye ederim.)

Aslinda bu kadar aciklama yapmam genelde. :) Sadece düzeltirim, ama sende istisna olarak acikladim. Eger isterseniz herkesin yazdigini düzeltirim. Herkes de yanlis yazdigimi görürse düzeltsin. Biz ki bir zamanlar, hicbir imla hatasini gecmez, düzeltirdik. ;)

Eveeeet :) Siteye hos geldin Yusuf kardesim. Almanca'da yardimci olmaya calisacagim. Gördügüm bildigim kimseyi bosvermem, vaktim oldugunda :)

Nasilsin, iyi misin? Wie geht es dir Yusuf? alkis:)

oooo bay bilennn hoşgeldin yusuf kardeş bu sitede bi onur varr kolay gelsin sana  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Kasım 02, 2012, 05:35:48 ÖS

oooo bay bilennn hoşgeldin yusuf kardeş bu sitede bi onur varr kolay gelsin sana  :haha:

--> Abartmazsan olmaz zaten gicik. Yusuf sen bakma ona, her seyi abartir. :D

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Kasım 02, 2012, 05:30:22 ÖS
sen varsa senn Allah'tan inanmadım  :haha:

--> Allah'tan inanmadim derken? Sen bunu bana söylediginden emin misin? Istersen bir daha düsün :zopa:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 02, 2012, 08:15:26 ÖS
--> Abartmazsan olmaz zaten gicik. Yusuf sen bakma ona, her seyi abartir. :D

yusuf beni pek duymamışşş onur senide  :haha:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 02, 2012, 08:18:47 ÖS
--> Allah'tan inanmadim derken? Sen bunu bana söylediginden emin misin? Istersen bir daha düsün :zopa:

inanmadım tabi  utanan:) aslında inanmışta olabilirim  :o  :haha:  :haha:

3,14

--> Yusuf online olmamistir. Ama bak benusen benimle konusuyor. Seninle kimse konusmuyor diye sen de Yusuf'a yazdin ama naaberr :D :haha:

türkkızı

fark ettim onu evet  :haha: bidaha bu foruma gelmicem bu ne canımmm aaaa

3,14

--> Olur mu ya ben ve sen bu foruma can verdik sanki, sen gidersen, olur mu hic? utanan:)

türkkızı

forum fanatigi oldukk Allah diger arkadaşlarada nasip etsin  :haha: