Sil Baştan

Başlatan esma 41, Kasım 12, 2012, 01:32:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Sil Baştan

Bazen insan - her hangi bir konuda - bitiş noktasına gelir. İşler bitiş noktasındayken karmakarışıklığın etrafında bir yol ayrımında kalırız. Bu yol ayrımlarında bize karar verdiren bazen gerçekten ne istediğimiz olmuyor maalesef. Yaşadığımız çevrenin bize etkisi, akabinde çevreden kazandığımız karamsar ruh hali… İnsanlar o kadar yıpranır ki bazen; neye inandıklarını, neyin ne kadar değerli olduğunu, ne kaybettiğini ve ömür boyu neyin kaybıyla yaşayacaklarını hesap edemezler. Sevgi bile anlaşılmaz bir hal alır. Kayıpları, hatıraları ve yaşanabilecekleri - belki - güzel bir geleceği unutmak zorunda kalır insan. Hayatta kalmak için.

Ne olursa olsun hayatta kalmak zorundayız. Ne yaşarsak yaşayalım. Değerli bir sevgiyi yitirdiğimizde, annemizi, ailemizi yitirdiğimizde, bizim için değerli bir şeyi yitirdiğimizde devam etmek zorunda kalırız. Bazen kendimize kızarız, hayata kızarız neden böyle olmak zorunda diye. Neden bizim için güzel olan bir şeyi hayatımızdan çıkarıp unutmak için bu kadar çaba harcamak zorundayız? Çünkü hayat bazen öyle bir hal alır ki, bizim hayatımızdan çıkaramadığımız şeyler aniden hayatımızdan çıkar. Çıplak kalırız. Hayata devam etmek için onu derinlere gömmek zorunda kalırız.

Sil baştan başlamak gerek bazen.

Hayatı Sıfırlamak.

Sil baştan…

Hayatımızı yarım kala kala tamamlıyoruz. İçimizdeki dallar tam büyümeden, meyvesini veremeden budanıyor.

Ne dersiniz ?

Konuya uygun ...
en sevdigim sarkilardan birtanesini sizinle paylasmak isterim .

https://www.youtube.com/watch?v=U1SDMq06yDw

roye

bende cok seviyorum bu sarkiyi...okadar bizi anlatiyor ki...tesekkürler yazdiklariniz icin ve sarki icin tabii ki :)

3,14

--> Öyle haklisin ki Tantem. +45 VAllahi ;)

3,14

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 12, 2012, 01:58:01 ÖÖ
--> Öyle haklisin ki Tantem. +45 VAllahi ;)

Tesekkür ederim Onur. + 45 defa tesekkür mü edecen yoksa
45 kere masAllah mi diyorsun  :D

Alıntı yapılan: roye - Kasım 12, 2012, 01:53:28 ÖÖ
bende cok seviyorum bu sarkiyi...okadar bizi anlatiyor ki...tesekkürler yazdiklariniz icin ve sarki icin tabii ki :)

Rica ederim.
Begendiginze sevindim  :)

3,14

--> 44 kaldi Tantem, borcum borc. :D (Bugün sana, yarin bana. :haha: dermisim)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 12, 2012, 02:09:03 ÖÖ
--> 44 kaldi Tantem, borcum borc. :D (Bugün sana, yarin bana. :haha: dermisim)

Tamam anlaştık.
Kaptık yine teşekkürleri :D
Ama sadece icinden geliyorsa
Teşekkür et lütfen  :P

3,14

--> Sen su Kurzgeschichte isini hal yoluna koy, 100 de oradan ;)