Kafayı Yiyicem az kaldı...

Başlatan kadir76, Kasım 13, 2012, 03:56:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir76

Arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için şuan itibari ile eşime yolladım linklerini bakıcak olursa söz oraya geldiğimde size :D bi kahve ısmarlıcam :) 3,14 özellikle sana sütlü ısmarlıcam senin bana daha fazla yardımın oldu diğer konulardada....

esma 41

Kahve'nin yaninda bir yaspasta isterim ama ( madem sütsüz kahve icecegiz).   :D

kadir76

işte bayanların şu detaycılığına hayranımmı desem uyuzmu oluyorum desem bilemedim eşimde aynı kahveyi söyledik yetmiyo bide özellikle belirtmiş sütsüz madem :) imalı imalı şaka bi yanada şu ev işi canımı okadar sıkıyorki olsun yaş pastada ısmarladım canınız sağolsun :) ne demek

adaizmir

Alıntı yapılan: kadir76 - Kasım 14, 2012, 05:20:40 ÖS
Arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için şuan itibari ile eşime yolladım linklerini bakıcak olursa söz oraya geldiğimde size :D bi kahve ısmarlıcam :) 3,14 özellikle sana sütlü ısmarlıcam senin bana daha fazla yardımın oldu diğer konulardada....

Kim seni yönlendırdı ??
kahveyı kıme ısmarlıyorsun  .bırdaha sana yardım etmıycem görursun.:( 

quarizma_ist

Alıntı yapılan: largarse - Kasım 14, 2012, 12:48:49 ÖÖ
benim eşimde 3 ay ev aramakla geçirmişdi...
almanlar bu konuda seçici davranıyorlar galiba, çünkü kimle kalacaksın diyorlar eşimle diyor ev sahibide nerde peki diyence eşimde Türkiye'de diyor gelecek diyor ve ev sayibi biz sizi ararız deyip gönderiyor ve aramıyorlar bellki bu bizim sanşimizdı
bu arada eşimin dayısıda 3 günde ev buldu inşALLLAH  sizde en kısa zamanda ev bulursunuz Allah yardımcınız olsun.

sana hak verıyorum arkadasım Türkiyemizde de tam tersı yabancılara önem verılıyor hatta bır ara kendı gözlerımle gordum yabancı bırı ev tutucaktı ev sahıbı kendı kıracısını cıkarıp ona verdı öle birşey buda

kadir76

adaizmir arkadaşım ben herkeze söyledim ayrım yapmadım madem alındın :) ozaman sana 1 sabah 1 öğlen kahvesi ısmarlarım ödeşiriz okey:) bu arada gallus warte ve çevresinde ev bulursanız buraya yollarsanız sevinirim nebenkosten içinde en fazla 570 € civarı verebiliriz bilginize

ÖzlemA

ALLAH yardimciniz olsun insAllah tez zamanda bulursunuz.
Peki kira yardimi alma gibi imkanlar yokmu?

adaizmir

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Kasım 14, 2012, 11:20:38 ÖS
Allah yardimciniz olsun insAllah tez zamanda bulursunuz.

hah şu kira yardımı konusunu bılen arkadaslar bıraz acabılırler mi lutfen konuyu...

Almanyada ne gıbı durumlarda kira yardımı alınır ?

3,14

Alıntı yapılan: kadir76 - Kasım 14, 2012, 05:20:40 ÖS

--> Vay Kadirim, sen iyi ol yeter, baska bir istedigim sey yok senden canim kardesim. :) Ama oturup cay kahve icelim. Frankfurt'tayim ben de. Telefonlasalim, gel insAllah.

3,14

Alıntı yapılan: adaizmir - Kasım 14, 2012, 11:24:17 ÖS
hah şu kira yardımı konusunu bılen arkadaslar bıraz acabılırler mi lutfen konuyu...

Almanya'da ne gıbı durumlarda kira yardımı alınır ?

--> Aslinda senin sordugun tüm sorular, sana bahsettigim sosyal dernegikle o kadar bagdasiyor ki, bilgi alabilecegin en dogru yer oldugunu düsünüyorum. Telefon etmemeni de bu yüzden anlayamiyorum. :)

adaizmir

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 15, 2012, 12:05:53 ÖÖ
--> Aslinda senin sordugun tüm sorular, sana bahsettigim sosyal dernegikle o kadar bagdasiyor ki, bilgi alabilecegin en dogru yer oldugunu düsünüyorum. Telefon etmemeni de bu yüzden anlayamiyorum. :)

benım bu sekılde davranmamın kişisel hıc bır sebebı yoktur..bılakıs yardım almayı bende ıstıyorum fakat,şu ankı guvensızlıgımın sebebı yapacagım en ufak hamlenın basıma acacagı sorunlar..bu psıkolojı ıle nefes alıyorsam gayet dogal üfleyerek yogurda bakmalarım..daha yemedım yogurdu sadece bakıyorum..guvenılır olduguna ıkna olana kadar kabugumdayım..arastırıyorum soruyorum buradan...sızın bahsettıgınız sosyal dernek !!

bu sosyal derneğin herhangi bir web sitesi varmı...

3,14

--> Google'a Deutsche Sozialhilfe e. V. yaz cikar, zaten profilimde de var.

3,14

--> Ben bu dernekte Almanya geneli, Türk olan müsterilerle ilgileniyorum. Bana güvenmiyorsun henüz tanimadigin icin. Ama sitede istersen sor beni. ;)

TanerE

Bu kira yardımı bir biz Türk'lere düşmez herhalde. 2013 yılı içerisinde 40 bin bulgar-rumen göçmen aile giriş yapacakmış almanya'ya, e onlara maaş baglayacaklarina göre bizi görmezden gelirler her halükarda.

3,14

--> Devletin öyle es gecme gibi bir lüksü yok. Kim Almanya'da yasiyorsa, issizse, geliri düsükse, devlet onlara bakmakla yükümlü. Haklariniz yok sanip da boslamayin, bana ulasin.

kadir76

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Kasım 14, 2012, 11:20:38 ÖS
Allah yardimciniz olsun insAllah tez zamanda bulursunuz.

Aslında biz aile birleşimi için başvru yapıcağımız için devletten yardım almanın bize faydası olmuyacağını düşünüyorum zaten adamlar bu yüzden vizede problem çıkartıyorlar ben başvuru yapacağım zaman eşime devletten yardım alıyorsunuz vs diğe daha başka sorunlar çıkarmasınlar istiyorum bu yüzden hiç düşünmedik kira yardımı olayını...

3,14

--> Devlet yardimini buraya geldikten sonra basvurmalisin. Önce basvurursan gelemiyorsun diye biliyorum.