2,5 ay oldu almanyaya evraklarim gitmedi

Başlatan 06ossi06, Kasım 21, 2012, 11:11:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06ossi06

arkadaslar istanbul almanya konsoloslugundan aile birlesimi icin basvuru yapdim 2,5 ay gecdi ama hala almanyaya evraklarim gitmedi bana bu konuda bir fikir verirseniz cok sevinirim

revolt

yuh burda hangı konsolosluğa başvurdunuz. eşiniz orda yabancılar polisini arayıp sordu mu hiç?

adaizmir

Alıntı yapılan: revolt - Kasım 22, 2012, 12:45:46 ÖÖ
yuh burda hangı konsolosluğa başvurdunuz. eşiniz orda yabancılar polisini arayıp sordu mu hiç?

Moralını bozmak gıbı olmasını ıstemıyorumda hakıkatten de yuh yanı ,nereden basvurdun arkadasım hızlıca yazda yardımcı olalım.

06ossi06

istanbuldan basvuru yapdim 9 ayın 7 sinde eksik evragim vardi nufus kayıt örnegi istediler tek o vardi onuda 1 hafta icerisinde teslim ettim ama suanda hala almayaya bir evrak ulasmamis durumda esim almanya vatandasi bu arada

fuk_18

esin gitmedimi hic yabancilar dairesine eger gittiyse ve onlarda bize evrak yok diyorlarsa malaseft bekliceksin yada avukata gidecek esin avukata tanissin bi olmazsa

06ossi06

bugun cok telefon ettim konsologluga ama telefonu acmiyorlar en son email attım emailimi cvp gelirmi oda süpheli

adaizmir

Alıntı yapılan: 06ossi06 - Kasım 24, 2012, 12:41:21 ÖÖ
bugun cok telefon ettim konsologluga ama telefonu acmiyorlar en son email attım emailimi cvp gelirmi oda süpheli

Avukata gıtsın eşin ossi ,hıc durmasın.
o işte bır anormallık var.

06ossi06

esim 11.27.2012  yarın yabancilar polisine gidecek bakalim sonuc ne olacak attigim ne emaile nede faxa bir yanıt gelmis durumda