Vize randevusunda sorulan sorular? Sasirtici sorularla karsilasan oldumu?

Başlatan ÖzlemA, Kasım 23, 2012, 09:17:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÖzlemA

Merhaba Arkadaslar,
hayirlisiyla yakinda (11.12.2012) esim izmirde aile birlesimi icin basvuru yapacak. Benim sorum bu randevuda hangi sorularla karsilasacak? Biliyorum giden arkadaslar diger konularda belirtmis ama tek tek arayip okumaya firsat bulamiyorum. Giden arkadaslar hem türkce hem almanca neler soruldugunu buraya yazabilirmi acaba?

Diger sorum. Asli varmi bilmiyorum ama bazilari cok özel ve sorulmamasi gereken sorularla karsilasiyormus. Banada bir tanidik anlatmisti ve cok sasirdim. Karsidaki insanin sabrini sinamak icin yapiliyormus. Asli varmi acaba? Böyle birseyle karsilasan oldumu simdiye kadar?

Yardim ederseniz cok sevinirim

adaizmir

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Kasım 23, 2012, 09:17:56 ÖS
Merhaba Arkadaslar,
hayirlisiyla yakinda (11.12.2012) esim izmirde aile birlesimi icin basvuru yapacak. Benim sorum bu randevuda hangi sorularla karsilasacak? Biliyorum giden arkadaslar diger konularda belirtmis ama tek tek arayip okumaya firsat bulamiyorum. Giden arkadaslar hem türkce hem almanca neler soruldugunu buraya yazabilirmi acaba?

Diger sorum. Asli varmi bilmiyorum ama bazilari cok özel ve sorulmamasi gereken sorularla karsilasiyormus. Banada bir tanidik anlatmisti ve cok sasirdim. Karsidaki insanin sabrini sinamak icin yapiliyormus. Asli varmi acaba? Böyle birseyle karsilasan oldumu simdiye kadar?

Yardim ederseniz cok sevinirim

yanı özlem hep bana deng gelıyor soruların
evet ben karsılastım zırva sorularla malesef
hamılemısın?esın zengın para ıcınmı evlendın?
neden hızlı oldu bu kadar evlılıgın?
bende ızmırden basvurdum
2 nolu gısedekı kadına deng gelırse yandı
4 nolu gısedekı adam cok ıyı bırı.......
Bol bol sabırlı olsun
sakın heyecanda yapmasın vızeyı onlar vermıyor almanya verıyor bunuda unutmasın
Bolsans

3,14

--> Merhaba Özlem,

bana bundan oniki sene önce daha 12 yasindayken sorduklari sorular;

Baban ile annen nerede tanisti?
Annenin adi ne?
Neden babanin yanina gitmek istiyorsun?
Birkac Almanca soru sordu birkacini cevaplayamadim, birkacini cevapladim. Dogru mu yanlis mi bilmiyorum.
Sonra tamam dedi.

Bu basvurudan red gelmisti.

Ikinci basvuruda babam Alman vatandasligina gectigi icin bir sey sormadilar.

Allah yardimcin olsun.

ÖzlemA

Alıntı Yapyanı özlem hep bana deng gelıyor soruların
yardimlarin icin cok tesekkür ederim :)

bizde sans yok kesin 2 nolu giseye denk geliriz ... Bende sürekli tembihliyorum her ne sorarlarsa sakin ol diye ama bi erkege özelinden helede esinin özelinden bisey sorulunca ne kadar sakin olabilir bilemem. INSALLAH böyle sacma sorularla karsilasmayiz.

Alıntı YapAllah yardimcin olsun.
AMIN INSALLAH

3,14

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Kasım 23, 2012, 09:32:23 ÖS
yardimlarin icin cok tesekkür ederim :)

bizde sans yok kesin 2 nolu giseye denk geliriz ... Bende sürekli tembihliyorum her ne sorarlarsa sakin ol diye ama bi erkege özelinden helede esinin özelinden bisey sorulunca ne kadar sakin olabilir bilemem. INSAllah böyle sacma sorularla karsilasmayiz.

--> Insan kiskanir ya, normal degil ki o sorular ben de denk geldim almancaxda.. offoff:)

roye

ben ankaradan basvurmustum...nerede nasil tanistiniz...esinizle haftada kackez telefonda konusuyorsunuz...esiniz yaniniza kackez geldi...nezaman evlenmeye karar verdiniz ve nezaman evlendiniz...türkce olarak bunlar soruldu...almanca olarak ise sadece adimi,nerede oturdugumu ve yasimi sordu bukadar...bana hic soru sormadilar desem yeri cok sansliydim....darisi basiniza :) 

largarse

10 aralıkta randevum var. inşAllah zırva sorularla karşılaşmam bu soruları bir erkekten duymak istmemem yoksa dalarım ben VAllah'a

adaizmir

Alıntı yapılan: largarse - Kasım 24, 2012, 03:55:54 ÖS
10 aralıkta randevum var. inşAllah zırva sorularla karşılaşmam bu soruları bir erkekten duymak istmemem yoksa dalarım ben VAllah'a

hıcbırseye hıckımseye dalmıyor bılakıs sakın oluyoruz ,yanı napıyoruz amacımız vıze almakmı tebessum,ha ben sıze ayıya dayı demenızı tavsıye etmıyorum ama şuan vıze mevzusu cıddı ve kaderınızle alakalı o yuzden sakın adım adım..bır daha o ınsanı gormeyeceksınız boyle dusunun..
Eşinizin yuzunu getırın gozunuzun onune...ve tebessum...

elif tunc

Ilk basta guleryuzlu olun.turkce kendinizle alakali sonrada esinizle nerde nasil ne zaman tanistin.simdi nasil gorusuyorsun. Diye sordular.almancada adin.esinin adi ve kodlama yapiyorsun.hobilerin nelerdir.vize gorzsmesine ne ile geldin.kahvalti ettinmi. Eger ettiysen ne yedin. Sikinti yok ama yanlis desende yardimci oluyorlar

elif tunc

Birde saatin kac oldugu.bugunun veya dunun tarihi.ve hava durumu.bunlarida sordular

sky_noise3183

ben eşimle internette tanışmıştım insAllah sorun yapmazlar bunu 

3,14

Reyya

:) demekki bende şanslıymışım. bana sadece eşin ile nerede tanıştın diye sormuşlardı. okadar. birde senin ailende senin gibi modernmi demişti  :D. bu soruya çok şaşırmıştım. daha önce (konsolosluğun önünde) başka vize için bekleyen kişilerle konuştuğumda, bu gişedeki bayanın çok agresif olduğunu söylemişlerdi. banada çok kibar  davrandı yani hiç söylenenler gibi olmadı.  yuppi:)

tugce9289

Bennim randevum 27 kasımda ankaradaydı. 2. sırada girdim içeriye belgelerimde bir problem yoktu tabi birde ankara , izmir , istanbul belgeler değişiyor ama sitede istediklerinden farklı birşey istemiyorlar. bana çok fazla soru sormadı eşimle akrabayız 4.5 yıldır beraberiz. bunları belirttim düğün yaptınız mı falan dedi bide almanca kendini tanıt ve almanca hava nasıl diyr sordu ayak üstü :) dışarıda bekledim 10 15 dk sonra tmm gidebilirsin işlemlerin bitti dedi :S ama yine de çok korkuyorum bilmiyorum heyecandan olsa gerek o da belgeler ne kadar sürede gider acaba ???