Bizim barkod numarasini atlamislar bi anlami varmi bunun?

Başlatan ÖzlemA, Aralık 29, 2012, 01:30:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÖzlemA

Ya Arkadaslar izmir internet sitesinde bizim barkod numarasini gecmisler.bizimki 281 ile baslio ama 282 lere gelmisler. Bi anlami varmi bunun? :(

Unsparing35

Yok herhangi bir anlami numaraniz yayinlandiginda diger numaralarin arasina ekleniyor bende arastirmisdim bu konuyu telas edecek birsey yokl

TrueeurT

Bizim bir barcode takip edebileceimiz sistem bile yok :)) izmirdekiler sansli bu konuda.

sky_noise3183

Alıntı yapılan: TrueeurT - Aralık 29, 2012, 03:20:19 ÖS
Bizim bir barcode takip edebileceimiz sistem bile yok :)) izmirdekiler sansli bu konuda.

haklısın trueeurT ankaradan basvurdum dün onayı vermiş yabancılar şubesi dünden beri ups kargodan bakıyorum gerçi tatildeler boşa bakıyorum ama işte sadece bakıyorum :)

TrueeurT

Benim icin yabancilar polisinde bir calisma dahi baslamadi ama bende bakiyorum hahahahaha

ÖzlemA

Bi an panik oldum tesekkürler :) benimde hic haberim yok almanyada isleme baslandimi diye öyle bekliyoruz iste offoff:)

head35

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Aralık 29, 2012, 01:30:14 ÖS
Ya Arkadaslar izmir internet sitesinde bizim barkod numarasini gecmisler.bizimki 281 ile baslio ama 282 lere gelmisler. Bi anlami varmi bunun? :(

Benim ki 278 ile başlıyor Özlem, panik yapılacak bir durum değil. Bu uzun süreli vizeler sadece aile birleşimi vizesi olmadığı için, o numaraların hepside aile birleşimi vizesi bekleyen insanların numaraları değil.