A1 sınavını gözunuzde buyutmeyın...

Başlatan ikra, Kasım 06, 2007, 02:20:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adntkn

197

drakgun

belgeyi alanlara hayirli olsun Allah nasip ederse 15 12 de sinava girecegim arkadaslardan ricam mektup konulari vede hatirladiklari sorular yazabilirlerse sevinirim kartlar kalan

drakgun

kazanan butun arkadaslara hayirli olsun ben 15 12 2007 de sinava girecem
sinavdan cikan sorulardan aklinizda kalan varsa drakgun ne yazrsaniz sevinirim

gurkanf

Selam drakgun;
Ben 08/12/2007 de sınava girdim yani gectigimiz bu cumartesi günü.Geçtimmi kaldımmı daha belli deil ama kendimce sınav güzel gecti,sınavda cıkan soruların hepsini hatırlamak imkansız ve hatırlasakta buraya yazsakta sana pek bir faydası olacagını sanmıyorum.Sen sınava nerde nasıl hazırlanıyorsun bilmiyorum eger Goethe-Institüsüne gidiyorsan orda gördügün örnek sınavlardakiler gibi sorular cıkıyor eger kendin calısıyorsan yada baska bir kursa gidiyorsan https://www.goethe.de/lrn/prj/pba/sd1/mat/deindex.htm bu adresteki örnek sınava bir göz at derim.Sınavda cıkan mektuptan bahsedeyim sana;Almanyaya kıştatiline gitmek istiyorsun bunun icin Turizm acentasından bilgi almanı istiyor ağagıda hangi ay gidecegini ve ne tür bilgiler alacagın yazıyor,ben sınava girmeden önce özellikle bu tür mektup örneklerine cok calısmıstım ve şükürler olsunki karsıma böyle bir mektup cıktı hiç zorlanmadım.Sana ve bundan sonra sınava girecek arkadaslara ne tür mektuplar cıkacagını bilemiyorum tavsiyem,Bir turizm bürosuna yazılabilecek mektup örneklerine,bir arkadasının davetine gidemeyecegin icin özür mektubu vede bir arkadasına bir partiye davet mektubu örneklerine bol bol calısman.
Cıkan soruları filan kafana takma dedigim örneklere göz atarsan cıkacak olan sorularında aynen onlar gibi olacagını bilmen acısından sana faydası olur.
Sprechenda zaten kendini tanıtma hemen ardından adını,oturdugun yeri,ev yada cep numaranı tek tek okuyorsun artık ögretmen hangisini isterse.Ardından iki kart cekiyorsun soru soruyorsun ondan sonra yine iki kart cekip ricada bulunuyorsun.
Biliyorum bende sınava girene kadar acaba nasıl sorular cıkacak bizden önce girenlere ne sormuslar diye merak edip duruyordum bende senin gibi sınava girmişlere soruyordum ama gördügümüz o örneklerle birebirdi hersey sadece soruları farklı okadar.
İnşAllah yardımcı olabilmişimdir...saygılar..

yakamoz55

Arkadaşlar geçen hafta sınava girdim aldığım kurs toplam 45 saat kurs ve 8 saat özel öğretmenden kursdu şimdi arkadşlar gerçekden sınav çok stresli bunalımlı bir şekilde geçti arkadaşlar sınavda benim değişik bir şikayetim olacak zaman çok az bana zaman yetmedi mektup yazamaya zamanım kalmadı ve mektupu yazamadım bu sebebden dolayıdırki çok bunalıma girdim ama doğruyu söylemek gerekirse sınav biraz zor birde heyecan varsa inanın insan ismini söylemeyi dahi unutuyo düşünüyosun ismini söylerken ben geçeceğim sanmıyorum hiç ümüdim yok ve ben bir karar verdim almanyaya turist olarak gidip orda hem kurs alıp hemde pratik yapmak düşündüm ve araştırdım kurs veriyolar yani kurs var turistlere ben burdaki arkadaşlara hiç bu işe başlamamış arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum arkadaşlar bu işe hiç başlamayan arkadaşlar almanyaya gidin orda kurs alın pratik alın ve gelin bu sınava girin yüz alırsınız teşekkürler

197

Danke schön für die Informationen!  :)

Schönen Gruß!

şems

Alıntı yapılan: yakamoz55 - Aralık 10, 2007, 02:25:30 ÖS
Arkadaşlar geçen hafta sınava girdim aldığım kurs toplam 45 saat kurs ve 8 saat özel öğretmenden kursdu şimdi arkadşlar gerçekden sınav çok stresli bunalımlı bir şekilde geçti arkadaşlar sınavda benim değişik bir şikayetim olacak zaman çok az bana zaman yetmedi mektup yazamaya zamanım kalmadı ve mektupu yazamadım bu sebebden dolayıdırki çok bunalıma girdim ama doğruyu söylemek gerekirse sınav biraz zor birde heyecan varsa inanın insan ismini söylemeyi dahi unutuyo düşünüyosun ismini söylerken ben geçeceğim sanmıyorum hiç ümüdim yok ve ben bir karar verdim Almanyaya turist olarak gidip orda hem kurs alıp hemde pratik yapmak düşündüm ve araştırdım kurs veriyolar yani kurs var turistlere ben burdaki arkadaşlara hiç bu işe başlamamış arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum arkadaşlar bu işe hiç başlamayan arkadaşlar Almanyaya gidin orda kurs alın pratik alın ve gelin bu sınava girin yüz alırsınız teşekkürler
bence oraya gıtmeye gerek yok...öncesınde...zaman problemın olmuşsanırım ama sınav öncesınde pratıkm yapmalıydın sınav örneklerı çözmelıydın...çok zor bır sınav değil....ama ınşAllah yınede gerçersın...

SkyWaLker

ben gaziosmanpaşa anadolu lisesinde okuyorum 1. yabancı dilimiz almanca :D biz bu okuldan mezun olurken DSD sınavına giricez b1 dipLoması aLıcaz a1 benım şimdiki sewiyem seneye a2 oLacam çok güzeL gidiyo waLLa ;)

adntkn

güveliahmet

Bizim okul da ders kitabı var... o da A1 düzeyi

adntkn

arkadaşlar lesen bölümüne dikkat edin.kelimeler şaşırtıcı olabiliyor.inşAllah herkes alır sertifikayı.Allah yardımcınız olsun!

denizcee

mrb arkadaşlar ben 11 temmuzda sınava girdim sonucum ne zaman gelir acaba bilgisi olan cvp larsa çok sevinirim tşkl...

yAyAmAz

SonucLariniz AcikLanmi$tir...

Ben 18 Temmuzda Sinava Girdim...SonucLar Bugün AcikLandi... (22 Temmuz)

Sezer-

Arkadaslar birşey soracagım..
Ya Sınava girmem için Pasaportu çıkarmam gereklimidir ?
Sınavı kazansam sonra çıkarsam olurmu acaba?
Yani sınava girdiğimde Benden istenirmi ?
(Gerçi kazanamayacagım Besbelli ama)
Allah bu kanunu bize bela edenlerin Başına büyük felaket getirsin..
Biz Sevenlerden,
Biz Evliler den ne istediler yaaaaaa :(:(:(

madlenm

mrb arkadaşlar ben 12.08.2008 de nıkah yaptım ve kursa gıtcem nereyı tavsıye edersınız bana kurs ıcın.istanbulda oturyorum bu arada

gamzeli01

evet ya arkadaşlar , sezer arkadaşım da sormuş bende sınava gircm de pasaport olmadan girilebilirmi?