---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sky_noise3183

vizen hayırlı olsun zonka :)

revolt

bakalım yarından itibaren neler olacak :zopa:

largarse

güzel şeyler olacağı kesin... Allah'ın izniyle  :)

sky_noise3183

Alıntı yapılan: largarse - Ocak 02, 2013, 01:52:09 ÖÖ
güzel şeyler olacağı kesin... Allah'ın izniyle  :)

İnşAllah beklemedeyiz:)

Unsparing35

tarsuslu

sanırım bana da çapraz sorgu bu yeni yılda böyle başlangıç böyle şans :( arkadaşlar çapraz sorguda ağırlıklı sorulan sorular nelerdir biligisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var :( (28.01.2013 çapraz sorgu )  offoff:)

ÖzlemA

tarsuslu senin vizen onaylanmamismiydi yada benmi yanlis hatirliyorum :( Allah yardimcin olsun. Malesef bu konu hakkinda hic bilgim yok ama yeni konu ac derim daha cok kisi görsün, yardimci olabilecek kisiler vardir mutlaka.

tarsuslu

saol duan için evet onaylandı ama yabancılar dairesinden onaylandı ve konsolosluklta şuan çapraz sorgu istiyor ne yapalım Allah hayırlısını versin yapacak bişey yok :(

TrueeurT

Merhaba,

Ups ten gonderiniz teslim alindi diye bir mesaj geldi.

Ben 21 Aralikta gorusmeye gitmistim. Tatil bugun bitti.

Sizce bu gonderi ne olabilir?

tugce9289

Tuee eşini görüşmeye çağırmadılar mı almanya da ?

TrueeurT

Hayir. Mektupta gitmedi. Esim turk vatandasi ayrica.

tugce9289

vizen geliyorsa çok şanslısın demek :)

Unsparing35

Alıntı yapılan: TrueeurT - Ocak 02, 2013, 04:12:16 ÖS
Hayir. Mektupta gitmedi. Esim turk vatandasi ayrica.

Bende mektup bekliyorum.Benimde esim turk vatandasi.

TrueeurT

Valla panik oldum. Red olmasi icin bi sebep yok o yuzden aklima getirmiyorumda esimden belge istemeden onay vermis olmalarida zayif ihtimal. Eksik evrak desem oda mantikli degil evraklarinizda sorun yok demisti gorusmedeki kadin. Yarin olmaz simdi. Hahahah

revolt

panık yapma bence hıc gorusmeye cagrılmadan vizesi gelenler oldu. bunlardan biride benım halamdı. sakin ol ve bekle. ret olma ihtimalı daha az. cunku ret olması için eşinin goturdugu belgelerde eksiklık olması lazım. hıc bır belge gitmeden kargo geliyorsa buyuk ihtimal vizen geliyor.

TrueeurT

İnsAllah. Hayirlisi bakalim.

tugce9289

ben 27 kasım ankara dan başvurdum mektup bekliyoruz hala yarın arayacak eşim. bakalım ne olacak