---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unsparing35

Alıntı yapılan: tugce9289 - Ocak 02, 2013, 06:52:57 ÖS
ben 27 kasım ankara dan başvurdum mektup bekliyoruz hala yarın arayacak eşim. bakalım ne olacak

Bende senden iki gun sonra basvurdum bizimde mektup gelmedi haberdar et burdan sonucu.

largarse

arkadaşlar aramızdan bir yıldız daha kaydı ;D hayırlı olsun TrueeurT.
diğer arkadaşlarda ses yok mu yav? eşim yabancılar şubesini arayacak birazdan sonucu yazarım. yabancılar şubesinin sistemi Allah' emanet gibi görünüyor ;)

Unsparing35

Alıntı yapılan: largarse - Ocak 03, 2013, 02:07:43 ÖS
arkadaşlar aramızdan bir yıldız daha kaydı ;D hayırlı olsun TrueeurT.
diğer arkadaşlarda ses yok mu yav? eşim yabancılar şubesini arayacak birazdan sonucu yazarım. yabancılar şubesinin sistemi Allah' emanet gibi görünüyor ;)

Mektup bekliyorum hala ben.senin istenilen evraklara dair mektup esine ulastimi largarse ?

sky_noise3183

28 inde yabancılar şubesi eşime onayladığını söylemişti ama emin olmak için tekrar ara dedim ve bu sabah aradı eşim tekrar adam onaylandığını 1 haftaya kadar ses gelmezse konsolosluğu aramamı söylemiş  bekliyoruz şimdi telefon hep elimde upsden mesaj bekliyorum işi gücüde bıraktık beklemedeyiz:)

largarse

Alıntı yapılan: Unsparing35 - Ocak 03, 2013, 02:12:07 ÖS
Mektup bekliyorum hala ben.senin istenilen evraklara dair mektup esine ulastimi largarse ?
15 aralıkta eşime mektup ulaştı... 16 sında istenilen evrakların hepsini teslim etti.  sonra hiç haber yok

largarse

Alıntı yapılan: sky_noise3183 - Ocak 03, 2013, 02:17:26 ÖS
28 inde yabancılar şubesi eşime onayladığını söylemişti ama emin olmak için tekrar ara dedim ve bu sabah aradı eşim tekrar adam onaylandığını 1 haftaya kadar ses gelmezse konsolosluğu aramamı söylemiş  bekliyoruz şimdi telefon hep elimde upsden mesaj bekliyorum işi gücüde bıraktık beklemedeyiz:)
hiç sorma beklemedeyiz... ben ev hapsindeyim. belkide y. şubesinden  vize onaylandı. ankara vurdumduymazlık yapıyordur elin adamlarına suç atıyoz günahlarını alıyoruz  :zopa:

TrueeurT

Stress yapin. Geceleri uyumayin. Saatlerce internette bilgi arayin.  Yorum okuyun yorumlara bakin.

Bunlari neden soyluyorum? Cunku o Ups posetini actiginizda pasaportu vizeli olarak gorunce tum bu yaptiklariniza degiyor. Hahahaha

Ben pasaportu posetten cikarinca yaklasik 15 dakika kapagini acamadim red olmus olabilirmi diye. Halbuki neden red olsun. Ama insan dusunuyor. Daha sonrasinda aynanin karsisina gectim ve kapagi kaldirdim baktim sayfada turistik vizem var. Daha sonra ikinci sayfayi actim baktim ondada uzattigim vize var. Ve bir sayfa daha actim. O esnada kalp duracak gibi oluyor.

Vizeyi gorunce yasadiginiz sevinc anlatilamaz birsey. Hemen eliniz telefona gidecek. Once esinizi sonrada yakinlarinizi arayacaksiniz. Ve muhtemelen offf vizem cikmamis esprisini yapacaksiniz.

Allah vize bekleyen herkesin yardimcisi olsun.

Bu forumda emegi gecen herkese de tesekkur ederim. Benim surec cok uzun surmedi. Ancak forumda olmaya devam edecegim. Yeni baslayanlara , aklina birsey takilanlara yardimci olmaya calisacagim.

tugce9289

Eşim az önce yabancılar dairesini aradı. Kadın ' tam da sizin kağıdı inceliyordum demiş. 1 - 2 haftaya kadar yollayacağım mektubu demiş. bekleyeceğiz 1 2 hafta daha

ÖzlemA

Bende aramaya korkuyorum ya :( olumsuz bisey dicekler diye korkudan arayamiyorum  :cryla: :cryla: :cryla:

largarse

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Ocak 03, 2013, 05:35:50 ÖS
Bende aramaya korkuyorum ya :( olumsuz bisey dicekler diye korkudan arayamiyorum  :cryla: :cryla: :cryla:
korkacak bişe yok bence bırak onlar korksun... diğer arkadaşların eşi nasıl geliyorsa senin eşinde gelecek.

sky_noise3183

arkadaşlar upsden mesaj geldi yarın teslim edilecekmiş insAllah vizedir bana gelen mesajdaki takip numarasıyla bana verdikleri ups kargo faturasındaki takip numarası birbirinin aynısı.

largarse

Alıntı yapılan: sky_noise3183 - Ocak 03, 2013, 06:33:00 ÖS
arkadaşlar upsden mesaj geldi yarın teslim edilecekmiş insAllah vizedir bana gelen mesajdaki takip numarasıyla bana verdikleri ups kargo faturasındaki takip numarası birbirinin aynısı.
haydii hayırlı olsun kardeşim adamlara tatil yaramış  :) vizeler teker teker geliyor... inşAllah güzel sonuç alırsın burada bizimle paylaşırsın.

sky_noise3183

Alıntı yapılan: largarse - Ocak 03, 2013, 07:01:04 ÖS
haydii hayırlı olsun kardeşim adamlara tatil yaramış  :) vizeler teker teker geliyor... inşAllah güzel sonuç alırsın burada bizimle paylaşırsın.

sağol kardeşim evet yaramış tatil almanlara :)insAllah kardeşim yarın gidip kendim alacağım kargoyu sabah 10 da geliyomus ankara kargo arabası upsyi aradım insAllah vizedir bu gece de uyku tutmaz :)

largarse

Alıntı yapılan: sky_noise3183 - Ocak 03, 2013, 07:05:54 ÖS
sağol kardeşim evet yaramış tatil almanlara :)insAllah kardeşim yarın gidip kendim alacağım kargoyu sabah 10 da geliyomus ankara kargo arabası upsyi aradım insAllah vizedir bu gece de uyku tutmaz :)
sanki uyuyoruz ya... vizedir Allah'ın izniyle ne olacak başka alkis:)

TrueeurT

Vizedir. Rahat ol. Hayirli olsun.

sky_noise3183

Alıntı yapılan: largarse - Ocak 03, 2013, 07:11:12 ÖS
sanki uyuyoruz ya... vizedir Allah'ın izniyle ne olacak başka alkis:)

oda doğru ya insAllah kardeşim ben kuruntu yapıyorum işte kendime :)

sky_noise3183