turistik vize icin konsolosluktan cagrildim.. neden.?

Başlatan elleaf, Nisan 08, 2013, 12:26:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EL-TURCO

elleaf

Almanya... once berlin sonra neresi bilmyrm..esimin akrablarini ziyaret edicez... ama ben yine de pasaport elime vizeli bir sekilde gecene kadar plan yapmiycam..

Baybars

Alıntı yapılan: elleaf - Nisan 09, 2013, 12:12:17 ÖS
Almanya... once berlin sonra neresi bilmyrm..esimin akrablarini ziyaret edicez... ama ben yine de pasaport elime vizeli bir sekilde gecene kadar plan yapmiycam..

Pasaportunuzu aldilar mi?

elleaf

Almislardi. Simdi pasaportumu geri aldim.. vizesiyle birlikte.. sonunda.. :)

IGDIR76

Hayirli olsun. Demistim sana kafanda kurcalama diye. Her sey olacagina varir. Bu arada benim sana dedigim basini hafif saga egerek konus yöntemi  yanlis anlasilmis.  Bunun sebepleri  Iletisim konusunu detayine göre bilmemektir.  Ahmet serif Izgören in seminerlerine katilmanizi tavsiye ederim.

elleaf

Kafamda kurcalamak degil.ilkinde de ayni itirazdi cvp bile gelmedi.. tenezzul edilmedi.. neden smdi cagirildim dedim dogal olarak.. izin sureniz bittiginde cikis yapacaginiza inandirin dediler.ikinci soru buydu.. cok soru sordular.neyse sonunda vize cikti. Yuz yuze konusmak daha etkili oldu tabi.dilekcemde yazamadklarimi yuz yuze anlattim.. ve ikna olmalari yuz yuzeyken soylediklerim. Ben durust davrandm en basindan beri neyse onu soyledim.cok sukur halloldu sonunda.. yorumunuz icin tesekkr ederm

PyrO1250

Hayırlısı olsun kardeş Allah yolunu acık etsın bu yolda ilerlerken durust sabırlı olmaktn baska care yoktur .