Almanca PROJE ÖDEVİme yardım eder misiniz??

Başlatan jediman03, Nisan 09, 2013, 02:10:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jediman03

Arkadaşlaröğretmenim proje ödevi verdi. Ünlü birisiyle yapıla bir röportaj. Bana 1-2 sayfalık röportajı Türkçe Almanca yazabilirseniz çok sevinirim. Almancam pek iyi değil de :) Yardımcı olursanız çok sevinirim :) Konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim.

EL-TURCO

ne güzel iste al sana firsat!madem almancam güzel degil diyorsun kendin yap su ödevi almancanin ilerlemesine faydasi olur yegenim..

jediman03

Ben fen lisesinde okuyan adamım. Yani az çok hedeflerim var. Ygs çalışmam lazım. Almanca ödevi zaman kaybettirir bana şu an. Sabah 8 akşam 11 ders çalışıyorum. Zamanım yok. Yatılı okuyorum bide, imkanlar belli. Burda biri yardımcı olursa çok sevinirim yani :)
Alıntı yapılan: jediman03 - Nisan 09, 2013, 02:10:15 ÖS
Arkadaşlaröğretmenim proje ödevi verdi. Ünlü birisiyle yapıla bir röportaj. Bana 1-2 sayfalık röportajı Türkçe Almanca yazabilirseniz çok sevinirim. Almancam pek iyi değil de :) Yardımcı olursanız çok sevinirim :) Konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim.

IGDIR76

Alıntı yapılan: jediman03 - Nisan 09, 2013, 02:10:15 ÖS
Simdi bir iki sayfa diyorsun, demekki önemli bir ödev. Bari ödevin ne oldugunu düzgün bir sekilde burada anlatki, bizde yardimci olalim.  Tam olarak amacin ne?  Ünlü kim olacak, Herhangi bir ünlü olabilirmi?  Simdi örnegin ben senin tek cümlenden söyle bir sey anladim, ama bu anladigim dogru oldugunu sen tastik etmelisinki, 2 sayfa bosuan gitmesin. Zaman kaybi.

Örnegin bir Ünlü aliyorum. Ünlümüz:  Angele Merkel  olsun.  Angele Merkele    iki sayfa soru sorum, cevaplarinimi alt alta yaziyoruz.

Örnegin:

Merhaba  Bayan Merkel.
- Merhaba
Kac yasindasiniz
-  Kadinlarin yaslari sorulmaz bilmiyormusunuz
Peki afedersiniz, nerede dogdunuz?
- Köyde
Basbakan olmadan önce ne is yapiyordunuz
-...

bunun gibimi?

jediman03

Aynen dediğiniz gibi :) Ya zaten öğretmenim de kesin sınırlar çizmedi. Ünlü herhangi biriyle, herhangi bir konuda bir röportaj yazmamı istedi biyerlerden yardım alıp :) Çok uzun olmasına da gerek yok. 1-1,5 sayfayı doldursam yeterli :) Yani çok basit cümleler de yeterli olur :) Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, ilgilenenlere, emek verenlere şimdiden çok teşekkürler :)

jediman03

Çok az zamanım kaldı. Yardım edebilecek yok mu? :( Ünlü olmasa da olurmuş. Kurgulanmış bir röportaj örneği de olur? Lütfen yardımcı olun :(

IGDIR76

cok önemli ise, bari sen türkcesini yaz, bizde burada sana almancasini cevirelim.