Hi,Ich Bin SeLİN ,Und sie???

Başlatan Nervös1905, Ekim 11, 2007, 12:18:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayrayor

hoi zusammen, ich bin Hayri.

Ich muss Deutsch lernen weil Ich in der Schweiz lebe!

Grüss

Nefretimsn...

bana az almanca çalıştırsana bnmde öğrenmem lasım lütfen:)

Nefretimsn...

Sidal_Yaren

Nefretimsn...

egee

hii ich bin ege was ist den los???

hayrayor

Alıntı yapılan: Nefretimsn... - Aralık 05, 2007, 07:32:10 ÖS
bana az almanca çalıştırsana bnmde öğrenmem lasım lütfen:)

Sorry aber ich bin auch nicht so gut!!!

T4R1K

Hallo
İch bin Tarık
İch wohne in İstanbul
İch bin sechzehn jahre alt.

Hepinize Merhaba Almanca Yazılım 1 geldi bende artık mecburen derslere asılmak zorunda kaldım artık buralarda olurum saygılar :)

Nefretimsn...

yanlız

hello mein name ist murat wie gehts es dir  allesklaıt

yanlız

ıch bın eıns und zwanzig yahre alt                                                                                 ich wohne ın gazıantep                                                                                             ıch komme uas elbım   

yücel

Alıntı yapılan: yanlız - Aralık 13, 2007, 05:29:06 ÖS
ıch bın eıns und zwanzig yahre alt                                                                                 ich wohne ın gazıantep                                                                                             ıch komme uas elbım   

Ich bin einundzwanzig Jahre alt.
Ih wohne in Gaziantep.
Ich komme aus elbim?. (Burasi neresidir walla bilmiyorum...)

nidal

hallo arkadaslar ben de burda yeniyim ve tıpkı sizin gibi almanca ögrenmeye çalışıyorum. bu arada heilfuhrermk arkadsımızın dedigi gibi almancayı burda hallo ich bin ....... le ögrenemeyiz;bunun için daha farklı şeyler yapmaya çalışırsak daha iyi olur ;zum beispiel biraz çalışıp ondan sonra buraya gelip ögrendiklerimizi birbirimizle paylaşsak ? herkese çok slm bye

nidal

arkadaslar bu arada sınava girenler bize biraz bilgi verseler çok sevinicez yani sınavda çıkan şeylerle ilgili.mesela herkes mektuptan bahsediyo bu mektup nasıl yazılmalı en az kaç kelime kaç cümle olmalı , sayfa düzenine dikkat edilmesi gerekiyomu bunları ögrenebilirsek çok çok mutlu olcaz.alles guten abend. auf wiedersehen

levirental

meraba arkadaslar ben aras burada yeniyim. ben isvicredeym  daha iki ay oldu geleli umarim sizlerle tanisiriz rn kisa surede hepinize basarilar  ;)

Pasithee

Hallo. Ich heisse Lâl.Ich bin 12 jahre alt.Ich bin Schüler

hilal_gh

es freut mich, ich bin hilal