---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mprntr

Alıntı yapılan: impress - Nisan 19, 2013, 12:22:26 ÖÖ
Orası meçhul. Kimisi ordaki auslanderbehörde karar veriyor diyor, kimisi burdaki elçilik karar veriyor diyor kimisi de her ikisi de ortak karar veriyor diyor. En mantıklı durani ortak karar veriyorlar büyük ihtimal.
en cok merak ettıgım konu bu aslında benim :)

-sahara-

Ben 14 martta başvuru yaptım eşim dün Auslanderbehörde ile görüştüğünde oradaki yetkili evraklarımızı ve başvurumuzu internetten görebildiğini fakat henüz evrakların ellerine ulaşmadığını söylemiş ve eşimim telefon numarasını almış evraklarınız gelir gelmez sizi arayacağım demiş.Onay konusuna gelince konsoloslukta görüştüğüm memur evraklarımı alıp inceledikten sonra" bizim açımızdan bir problem gözükmüyor evraklarınızı Almanya'ya göndereceğiz ve onayı onlar verecek demişti.

mprntr

Alıntı yapılan: DAHNKE - Nisan 19, 2013, 10:24:54 ÖÖ
Ben 14 martta başvuru yaptım eşim dün Auslanderbehörde ile görüştüğünde oradaki yetkili evraklarımızı ve başvurumuzu internetten görebildiğini fakat henüz evrakların ellerine ulaşmadığını söylemiş ve eşimim telefon numarasını almış evraklarınız gelir gelmez sizi arayacağım demiş.Onay konusuna gelince konsoloslukta görüştüğüm memur evraklarımı alıp inceledikten sonra" bizim açımızdan bir problem gözükmüyor evraklarınızı Almanya'ya göndereceğiz ve onayı onlar verecek demişti.
benım basvuru mart ayının 27 de ıdı kagıtlarımda ulasmıs eşim gormus kagıtlarımı eyalet eyalet degısıyor demekki

-sahara-

Valla bunların sistemini ben anlamadım,güvercinle göndersen giderdi şimdiye kadar  tickoff:) beklemekten başka çare yok cofe:)

eduega

merhaba arkadaşlar
banada bugun ups den mesaj geldi gönderiniz konsolosluktan alınmıştır diye acaba benim aile birleşimi vizem onaylandı mı şimdi ya da suprizlere acık mı merak ettim :)bilgisi olan arkadaslar heycanıma ortak olursa sevinirim başvuru sürem 40 gün olmuştu nerdeyse...

-sahara-

vizen hayırlı olsun diyelim sana  halayy:)

bat_u

Alıntı yapılan: eduega - Nisan 19, 2013, 05:16:11 ÖS
merhaba arkadaşlar
banada bugun ups den mesaj geldi gönderiniz konsolosluktan alınmıştır diye acaba benim aile birleşimi vizem onaylandı mı şimdi ya da suprizlere acık mı merak ettim :)bilgisi olan arkadaslar heycanıma ortak olursa sevinirim başvuru sürem 40 gün olmuştu nerdeyse...
gidip al hocam belli olmaz

eduega

wala ne bilim işte yarın belli olucak her şey olabilir  :)umarım hayırlısı olur

eduega

:)vizem geldi arkadaşlar büyük mutluluk içindeyim umarım bekleyen diğer arkadaşlarında en kısa zamanda gelir.almancax formda başta adminler olmak aynı duyguları aynı süreci paylaştığım herkese teşekkür ederim çok destek ve bilgi sahibi oldum formdan...
başvuru tarihim 15.03.13
vize onay 20.04.13
yardımcı olabilceğim konular olursa burdan yazarım yine arkadaşlar

sultan07

Alıntı yapılan: eduega - Nisan 20, 2013, 02:19:29 ÖS
:)vizem geldi arkadaşlar büyük mutluluk içindeyim umarım bekleyen diğer arkadaşlarında en kısa zamanda gelir.almancax formda başta adminler olmak aynı duyguları aynı süreci paylaştığım herkese teşekkür ederim çok destek ve bilgi sahibi oldum formdan...
başvuru tarihim 15.03.13
vize onay 20.04.13

Vizeniz gayet makul bir süre içinde onaylanmış... Çok güzel. İnşAllah biz bekleyenlerin de aşağı yukarı aynı süre içinde gelir. Hayırlı olsun. şimdiden iyi uçuşlar

mprntr

Alıntı yapılan: eduega - Nisan 20, 2013, 02:19:29 ÖS
başvuru tarihim 15.03.13
vize onay 20.04.13
hayırlı ugurlu olsun kardeş darısı başımıza :))

FIRAT_NACAR

selam arkadaşlar 16 gün geçti vize evraklarını teslim etmem üzerinden. çocuk üzerinden aile birleşimi yaptım ama hala ups'nin bana verdiği takip numarasında kargonuz ups'e teslim edilmek üzere bekletilmektedir yazıyor. bu ne anlama geliyor bilen var mı. teşekkürler

eduega

takip olayına bende çok takılanlardandım  bende  hiçbir şey çıkmıyodu bence kafana fazla takma takipi  16 gün olmuş daha ,zaten ups vizen çıktığı zaman teslim yapıyolar mesaj geliyo sabır biraz daha Allah yardımıcınız olsun

FIRAT_NACAR

Alıntı yapılan: eduega - Nisan 21, 2013, 01:25:32 ÖS
takip olayına bende çok takılanlardandım  bende  hiçbir şey çıkmıyodu bence kafana fazla takma takipi  16 gün olmuş daha ,zaten ups vizen çıktığı zaman teslim yapıyolar mesaj geliyo sabır biraz daha Allah yardımıcınız olsun

ya bide şeyi sorucam. şimdi bizim vizemiz çıktığı zaman ne zaman yola çıkabiliyoruz. herhangi bir zamanı var mı? atıyorum 90 günlük vize aldın 5 gün içinde almanya'ya giriş yapman gerekli gibi birşey yok değil mi? bu nasıl oluyor bilgin var mı?

bat_u

Alıntı yapılan: FIRAT_NACAR - Nisan 21, 2013, 06:36:08 ÖS

ya bide şeyi sorucam. şimdi bizim vizemiz çıktığı zaman ne zaman yola çıkabiliyoruz. herhangi bir zamanı var mı? atıyorum 90 günlük vize aldın 5 gün içinde almanya'ya giriş yapman gerekli gibi birşey yok değil mi? bu nasıl oluyor bilgin var mı?
vizenin giriş tarihi  atıyorum 23.04.2013 ise en erken  bu tarih'de çıkabilirsin. farketmez istediğin zaman'da gidebilirsin bitiş süresine kadar zamanın var.

eduega

farklı bir konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba arkadaşlar şuan aldığım aile birleşimi almanya vizemle diğer ab ülkelerine gidebilme şansım var mı yani dediğim ülke yunanistan aslında gidebilir miyim vize mult çoklu girişli ama yinede sormak istedim

mprntr

Bütün schengen ülkelerine gidebilirsin