1 HAFTA OLDU AMA ALMANCA EĞİTİM SETİM GELMEDİ :( :(

Başlatan Wuppertal, Ocak 16, 2013, 04:36:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wuppertal

Arkadaşlar 1 hafta oldu siparıs vereli ama hala egitim seti gelmedi :(

MuhaяяeM

1 haftada gelmemesi neredeyse imkansız.
İsim ve soyisim bilgilerinizi info@almancax.com adresine gönderebilir misiniz veya bana özel mesaj ile bildirebilir misiniz?
Hemen kargo takibini yapıp size geri döneriz.
Bütün siparişler kesinlikle 24 saat içinde kargoya veriliyor.

MuhaяяeM

Özel mesajla yaptığınız bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sorunun ne olduğu gayet açık, sipariş formuna sadece adınızı yazmışsınız, soyadınızı yazmamışsınız, ayrıca telefon numaranız yanlış yazılmış, size ulaşamıyoruz.
Bu şartlar altında verilen siparişin işleme alınması imkansız efendim.
Üstelik biz o siparişi gördüğümüzde mail göndererek eksik bilgilerin tamamlanmasını istemiştik ancak sizden herhangi bir yanıt alamadık.
Bilgilerinizi doğru bir biçimde yazdığınız takdirde siparişiniz işleme alınıp kargonuz derhal gönderilir efendim.

erhatk

merhabalar, bende  20 nisan 2013 de sipariş vermiştim acaba benim kargo durumumuda sorgularmısınız lütfen tşk ederim..

MuhaяяeM

Merhaba, kargo takip numaranız mail adresinize gönderilmiştir. ;)
İlginiz için teşekkür ederiz.

rufen

merhaba. öncelikle boyle bir uygulama yaptıgınız için tesekkur ediyorum emegi gecen herkese. bende 10.12.2013 tarihinde bir set siparişi verdim ancak henüz elime uulaşmadı sebebi nedir ? eger set bir sorun olmaksızın kargoya verildi ise kargo takip numarası alabilir miyim??

MuhaяяeM

Merhaba, eğer kargonuz halen ulaşmadıysa isim ve soyisim vererek mailinizi iletisim@almancax.com adresine gönderirseniz hemen yardımcı olalım efendim.

rufen

tekrar merhaba.. forumlarla pek aram yoktur bu yuzden yazacaklarımı nereye yazacagıma tam karar veremedim. ancak yazacaklarımı forumun ilgili sayfalarında paylaşırsanız çok memnun olurum. ben hiç kursa gitmemiş ve hiç bir almanca özel egitim almamış bir A1 sınavı adayıydım. ve dün saat 10:00 da A1 SINAVINA girdim ve biraZ önce kargoyla sonuç belgem elime ulaştı. aldıgım not 70. aldıgım not degil almancax ekibinin kitaplarının ve calısma egzersizlerinin bana kazandırdıgı not 70. ben kendimce gidip 2 almanca kitap aldım ünlü bi yayından. ve bana kazandırdıgı bilgi (0) tabiki sınav adına sıfır. normalde işe yarar bilgiler.. ve bu iki kitaba 97 tl para verdim.fakat nihayetinde amaç sınavdı ve sınava 5 gün kala almancax ekibi bana kuş uçar gibi 20 tl lik set siparişimi gönderdi. ve ben 5 gün içinde bu sınavdan 70 alabilecek seviyeye ulaştım. sınava girecek arkadaşlar için yazıyorum bu yazıyı orda burda kurslarda paranızı ziyan etmeyin sadece 20 tl ye gelecek için attıgınız adımı kazanın. hepinize başarılar dilerim.. ve almancax ekibine sonsuz teşekkürler.. sunuda ilave etmek isterim ki 5 gün içinde 70 puan 10 gün içinde minimum 90 95 puan demektir.. saglıcakla kalın..

rufen

sınava hazırlanan arkadaşlar sunuda söylemesem içim rahat etmezdi.. sınavdaki sprechen bölümünden tam puan aldım çünkü almancax kitabındaki sprechen bölümü konuşma alıstırmaları sayfasındaki soruların ve cevapların aynısını yaptım. umarım en kısa zamanda sizde bu mükemmel setten faydalanırsınız..

musyas2010

Bende 3 gündür bekliyorum benim almanca setim de gelmedi  :(