Almanca b1 sertifikası artik benimdir

Başlatan kaleli, Nisan 09, 2012, 10:49:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reyya

Alıntı yapılan: Jeynes - Aralık 15, 2012, 02:27:02 ÖÖ
Bende bugun b1 sinavina girdim arkadaslar. Hören , lesen , schreiben güzeldi. sprechen kendini tanitma ve resimi anlatma iyiydi fakat diyaloga girmede cok sikinti yasadim hic iyi gecmedi. Bakalim sonucunu bekliyoruz hayirlisi.

Bu arada mektupda yeni ev aldiginiz icin party vericeksiniz. Hangi gun ve hangi saat. davet mektubu.

sprechen resimde ise doktor ile hasta oturuyor hastanin elinde ilac var.

Girecek arkadaslara basarilar

genelde sprechen bölümlerinde organize etme, sağlıkla ilgili resimler çok çıkıyor. bendede 2,5 yıl önce bu konular çıkmıştı. bir başka çıkmış konu: iki çocuk koşuyor. biri kız biri erkek. erkek çocuğun elinde top var. bu resimde ne görüyorsun. anlat diyorlar. bendeki organize şöyle idi, bir arkadaşım başka bir şehre taşınıyor. ben ve partnerim ardadaşımızın taşınmasına yardımcı olacağız. organizede verilen terimler: karton (taşınmak için gerekli ve nereden alabiliriz) araç (nereden sağlayabiliriz) wo und um wievil Uhr? (nerede ve nezaman buluşalım). ..vesaire.

elif tunc

Bkr hafta oldu b1 kursuna basladim.eglenceli geciyor.tek tük anliyosun.bakalim ilersi nasil olucak.

elif tunc

B1 sinavini gectinten sonraki surecte oturum izni bitince oturumu uzatmaya rathausa gidilecek.ordada almanca bilgine bakiliyormus.acaba orda ne gibi sorular sorucaklar.

roye

bildigim kadariyla size özellikle cevaplamaniz icin soru sormuyorlar sinav gibi...sizinle normal yapmasi gereken konusmayi yapiyor zaten sizin cevaplariniz ve tavirlarinizdan anlasiliyor nekadar konusabildiginiz ve karsinizdakini anlayabildiginiz...