Almanyada Ehliyet

Başlatan Okn, Haziran 23, 2013, 12:43:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Okn

Ludwigsburg ve Stuttgart yakınlarında yaşıyan kardeşlerimize Türkçe ve Almanca olarak uygun fiyatlarda ehliyet yapma imkanı sağlıyoruz.

EL-TURCO

fiyatlarinizi yazan ihtiyaci olan kisi size basvuruda bulunsun.sizin ona onunda size faydasi dokunmus olur.

Okn

İnş. Kendi Fahrschule miz . Fiatlar çok uygun 1500 Euro ehliyet imkanı ve Türkçe im Stuttgart ve Ludwigsburg çevresi cevaplarınızı bekliyorum.

EL-TURCO

simdi para kazanmak istiyorsaniz reklami düzgün yapacaksiniz.!
sizin yerinizde olsaydim madem yeni yer acmissiniz kayit ücreti,fahr ücreti,sainav ücreti,ilk yardim vs vs hakkinda bütün bilgileri yazar altinada adresi ve teli yazardim :-)

fuk_18

heryerde gecerli olan fiyatlar zaten bunlar normal herhangi bi kursa gitsen ayni fiyat cikacaktir

Baybars

Alıntı yapılan: Okn - Haziran 25, 2013, 06:38:00 ÖS
İnş. Kendi Fahrschule miz . Fiatlar çok uygun 1500 Euro ehliyet imkanı ve Türkçe im Stuttgart ve Ludwigsburg çevresi cevaplarınızı bekliyorum.

pahali olmus.. madem burda eklam yapiyorsun, bir kampanya felan yap.. Almancax üyelerine Fahr basina %10 indirim gibi.. birde türk ehliyeti olandan kayit ücreti alinmaz yada yarisi alinir.. 2 veya 3 tane fahr yapsin.. 1500 deyip pazarligi kesip atmissin.. böyle esnaflik yapiyorsan 2 güne tükkani kapatirsin :)

Okn

Arkadaşlar Alman yerler 2000 euro bu fiata hiç bir yerde yok varsa gidecek arkadaşlarımız yardımcı olurum stuttgart ve ludwigsburg çervesi..
Başvuru ücretlerinde indirim var.Farlar kısa hızlı öğrenme teknikleri kesin kazanma fırsatı ve Türkçe ders anlatımı ve sınavları....

EL-TURCO

Alıntı yapılan: Baybars - Haziran 25, 2013, 09:27:29 ÖS
pahali olmus.. madem burda eklam yapiyorsun, bir kampanya felan yap.. Almancax üyelerine Fahr basina %10 indirim gibi.. birde türk ehliyeti olandan kayit ücreti alinmaz yada yarisi alinir.. 2 veya 3 tane fahr yapsin.. 1500 deyip pazarligi kesip atmissin.. böyle esnaflik yapiyorsan 2 güne tükkani kapatirsin :)
esnaflik zayif :-) böyle burdan müsteri zor bulur :-) halen indirim ve fiyatlardan bahsetmiyor.madem ucuz diyosun fiyatina güveneceksin Bilgi vereceksin.üyelere indirim hic fena fikir degil mesela.tek tek fiyat ve adres yazacaksin.burda reklamina izin veriyoruz sen reklami bile yanlis yapiyorsun :-) iyi isler,kolay gelsin.

Okn

Almancax Üyelerine Kampanya sadece 149 € basvuru ücreti bundan Kral kampanya olmaz!!!

Baybars

Alıntı yapılan: Okn - Haziran 30, 2013, 03:18:08 ÖS
Almancax Üyelerine Kampanya sadece 149 € basvuru ücreti bundan Kral kampanya olmaz!!!

türk ehliyeti olanada mi 149€ ? 

Okn

fuk_18

peki turk ehliyeti olan biri alman almak istediginde ne kadar tutuyor hepsi ehliyeti eline almak

Okn

Siz nerede ikamet ediyorsunuz kesin yapmayı düşünüyorsanız yardımcı olurum

fuk_18

anladim ama simdi nerde oturdugumla ne ilgisi var fiyatin onu anlamadim suanda fiyat verebiliyormusuz veremiyorsunuz ne kadar cikar

Okn

EL-TURCO

Alıntı yapılan: Okn - Haziran 30, 2013, 03:18:08 ÖS
yine pahali...ludwisburgda discho arshiwendiye giderken sagdaki sürücü yerinde bile kayitlar 99 ve fahr 45 euro´...kusura bakma sende hep reklam bilgisi zayif hem esnaflik....cevreye bak fiyatlara ne kastettigimi  anlayacaksin.......

fuk_18

nasil yani bir kisinin turk ehliyeti var ise alman ehliyetini almasi 1500 euromu ne guzel ucuzmus baya

Alıntı yapılan: Okn - Temmuz 01, 2013, 02:41:01 ÖÖ
1500