vize bekleyenler...2013

Başlatan sivasLii, Temmuz 05, 2013, 03:24:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sivasLii

Merhaba arkadaşlar aceba kaç kişi vize bekliyor. ARkadaşlar size bi soru sorcam inşAllah cvp veren olur. benim vize başvurusu ayın 17 siydi ve yaklaşık 19 gün filan oldu ama yabancılar dairesini aradında eşim benim adıma hiç bi başvurunun olmadıgını söylemişler arkadaşlar nasıl bi yol izlemeliyiz sizce bi akslik filanmı vardır

AsliErdi

Alıntı yapılan: sivasLii - Temmuz 05, 2013, 03:24:08 ÖS
Merhaba arkadaşlar aceba kaç kişi vize bekliyor. ARkadaşlar size bi soru sorcam inşAllah cvp veren olur. benim vize başvurusu ayın 17 siydi ve yaklaşık 19 gün filan oldu ama yabancılar dairesini aradında eşim benim adıma hiç bi başvurunun olmadıgını söylemişler arkadaşlar nasıl bi yol izlemeliyiz sizce bi akslik filanmı vardır

benim esimde 14 gun oldu aradm bgn daha gelmedi belgeler dediler siz nerde yaptnz basvuruyu ?

berkant_16

Lütfen stres yapmamaya özen göster muhakak haber gelir.En dogru yol az daha beklemek su an icin...

djinn20

Sanırım izmirde sıkıntı var.Benim arkadaşım da 25.05 de görüşmeye girdi hala evraklarını göndermemişler bende çarşamba günü görüşmeye giricem inşAllah işlemleri hızlandırırlar...

netalmanca

MERHABA

ÖNCELİKLE ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN, AMA SAKIN MORALİNİZİ BOZMAYIN BU ÇOK NORMAL BİR SÜRE, EN GEÇ 2 HAFTAYA GELİR.

AsliErdi

arkadaslar konsosluklar yaz tatili yapiomu ???

sivasLii

Ben ankarada girdim. Benim bi tanıdığın bugün vizesi gelmiş baş vuru tarihi 04.06.2013 vize çıkış 05.07.2013 bir ay içinde geldi darısı bize inşAllah

enrinel

Merhabalar! Bende Allah kısmet ederse İzmir'den 20 Ağustos'ta başvuracağım.Evet herkeste bir yakınma var belgeler gitmedi diye.İnşaAllah en kısa zamanda bu gecikmeler son bulur.1 ay içerisinde bu gidişle herkes başvurusunu yaptıktan sonra vizemiz yine elimize geçerse şanslı kişilerden sayılacağız anlaşılan.

iclall50

aynen bizimde ayni sivasli cocouk üzere ailebirlesimi yaptik.daha dosya konsoluzluktamis.göndermisler.esim dün gittmis sormus yogunluk nedenli demisler dosyalar gec gidiyormus.

-sahara-

vize başvurum 14 mart ve hala beklemedeyim.Hepimize kolay gelsin arkadaşlar.Er geç çıkacak nasıl olsa  ya:)

tugcee

Alıntı yapılan: AsliErdi - Temmuz 05, 2013, 07:13:12 ÖS
arkadaslar konsosluklar yaz tatili yapiomu ???
evet ağustos ayında tatilleri var buyüzden yeni randevuları eylül ayına veriyolar.

AsliErdi

Alıntı yapılan: tugcee - Temmuz 06, 2013, 12:21:07 ÖÖ
evet ağustos ayında tatilleri var buyüzden yeni randevuları eylül ayına veriyolar.

ama temmuz ayinda yok dimi esimin vizesini bekliorumda :S

red_34

arkadaşlar vizem geldi   04.07.2013  günü itabari ile 3 aylık visem elimde darı bekleyenlerin başına..umarım en kısa zamnada sizde alırsınız...

AsliErdi

Alıntı yapılan: red_34 - Temmuz 08, 2013, 02:12:08 ÖS
arkadaşlar vizem geldi   04.07.2013  günü itabari ile 3 aylık visem elimde darı bekleyenlerin başına..umarım en kısa zamnada sizde alırsınız...
nezaman basvuru yaptin ? buarada hayirli olsn darisi basimiza insAllah :)

red_34

30 nisanda baş vurdum ama  22 mayısta bana bir kagıt geldi çapraz sorgu 27 haziranda çapraza girdim 5 gün sonra visem geldi..

AsliErdi

Alıntı yapılan: red_34 - Temmuz 08, 2013, 06:10:35 ÖS
30 nisanda baş vurdum ama  22 mayısta bana bir kagıt geldi çapraz sorgu 27 haziranda çapraza girdim 5 gün sonra visem geldi..
Allah yolunu acik etsn darisi bnm esime insAllah  :)

enrinel

Arkadaşlar bir sorum olacak.Bilgisi olan varsa sevinirim.Bu forum içerisinde okudum.Gerçi arkadaş 2009'da yazmış ama yinede içim rahat etmedi.Biz eşimle 7 yıllık bir birliktelik sonrası evlenebildik. Malum üniversiteydi nişan-düğün için biraz para biriktirmeydi derken sonuçta anca oldu.Bir arkadaşımıza 2004 tanıştınız yine 2009'da evlendiniz niye bu kadar beklediniz ve hangi sıklıkla görüşebildiniz gibi baya bir bekletip sıkıntı çıkarmışlar.Hiç böyle bir şey başına gelen var mı?Anlayamadığım buralardan okuduğum kadarıyla erkenden evlenenlere niye erkenden evlendin diye sorgu geç olanlara da niye geç diye sorgu.Bu insanlar ne yapacak?Birisi de bu arkadaşa cevap olarak çapraz sorguya alınabilirsiniz demiş.Ne yani sırf ilişkimizi ilmek ilmek 7 yıl ördükten sonra evlendik diye gittiğimde bende mi şüpheli olacağım?