vize bekleyenler...2013

Başlatan sivasLii, Temmuz 05, 2013, 03:24:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iclall50

azinrlar mantikli cevap verceksiniz.biz acele etmek istemedik birbirimizi tanimak istedik ice o yüzden uzun süre sadece beraberlimiz oldu.hemen evlenmedik acele etmedik diceksiniz.almanlar akili ve mantikli konusan insanlardan hoslanilar o yüzdn böyle cevap verceksin.benim icin ve esim icin evlik cok önemli gördümüz icin acele etmekdik beraberlik yasadik ve 7 sene sonra evlik yaptik diceksin.

sivasLii

Kardeşim bende eşimle 6 yıllık bi birlektilimiz oldu ve yeni evlendik banada sordu soru ama sıkıntı olmadı 10 dk surdu goruşmemiz ve çok güzel sohbet geçti memurla sıkıntı yapma kasma kendini rahat ol.

enrinel

Alıntı yapılan: sivasLii - Temmuz 15, 2013, 10:23:42 ÖÖ
Kardeşim bende eşimle 6 yıllık bi birlektilimiz oldu ve yeni evlendik banada sordu soru ama sıkıntı olmadı 10 dk surdu goruşmemiz ve çok güzel sohbet geçti memurla sıkıntı yapma kasma kendini rahat ol.
Çok sağolun arkadaşlar biraz olsun içim rahatladı.Arada üniversite eğitimiydi şuydu buydu derken uzuyor tabi.Birde ikimizinde 18'imizde evlenmemizi beklemiyorlar heralde.Bir arkadaşın başına gelince bende açıkçası korkmuştum.

enrinel

Alıntı yapılan: iclall50 - Temmuz 14, 2013, 05:23:48 ÖS
azinrlar mantikli cevap verceksiniz.biz acele etmek istemedik birbirimizi tanimak istedik ice o yüzden uzun süre sadece beraberlimiz oldu.hemen evlenmedik acele etmedik diceksiniz.almanlar akili ve mantikli konusan insanlardan hoslanilar o yüzdn böyle cevap verceksin.benim icin ve esim icin evlik cok önemli gördümüz icin acele etmekdik beraberlik yasadik ve 7 sene sonra evlik yaptik diceksin.

Sana da çok teşekkür ederim İclal.Evet dediğin gibi cümleler kurmayı düşünüyordum bende.İnsanları küçük yaşta evlendiriverecekler heralde.

enrinel

Alıntı yapılan: sivasLii - Temmuz 15, 2013, 10:23:42 ÖÖ

Sizin görüşmeniz bu arada İzmir'de mi oldu acaba?Bu arada inşaAllah güzel sonuç alırsınız.

sivasLii

Benim görüşmem ankara oldu iki gün sonra tam bir ay olacak inşAllah hayırlı haberler alırız.

sivasLii

Kimsenin vizesi çıkmadımı bugunlerde :)

xxşenolxx

Shinexx

Izmir ile alakadi yok esim 10.06 gitti görüsmeye 14.07. Suanda Almanya'da yanimda evraklarin gelmesi 14 gün buldu ama...

sivasLii

Bir ay oldu hala beklemedeyiz. Eşim memuru aradı bugun sizin evraklara haftaya cuma bakacam demiş nasıl bir ilerleme bu anlamadım gitti :(

yalnizsarkilar

Valla ben nisan 29 da aile birlesimi  görüsmesine  girdim.. Haziran 19 da capraz sorguya girdim Ve hala vize bekliyorum Ankara Alman konsoloslugundan..

Capraz sorgudan sonra eşimden Kira Sözlesmesi .. Maas  Bodrosu ve Calistigi yerden  Evraklari  İstediler. Eşimde Yaklasik 04/07/2013 de  yabancilar  şubesine verdi..

Hala bekliyorum Umarim En Kisa zamanda  Gelir  İnsAllah..

sivasLii

bende capraaz sorgu olayından korkuyorum ama bizde capraz sorguluk aksi hiç birşey yok eşim alman vatandaşı maaş durumu iyi ev var herşey yolunda ama bilmiyorum bekliyoruz.

xxşenolxx

gerek yok kormaya gercekse kolaylikla geciyorsun bende girdim hala  beklemedeyiz ;D

data

BEN DÜN RED ALDIM.. SEBEBİDE MAAşI YETERSİZMİş 1481 EURO MAAş ALIYOR NASIL YETERSİZ BULDULAR ANLAMADIM.. şİMDİ NE YAPMAM GEREK

data

BENDE BEKLEDİM AMA ( RED ALDIM ) BUNLAR NEYİN PEşİNDE ANLAMADIM
MAAş YETERSİZMİş SEBEBİ... BİRDE NE KADAR YETERSİZ OLDUĞUNU BİLE SÖYLEMİYORLAR

xxşenolxx

valla benim bildigim 1200 ero olmasi lazim ama maas tansa  hallede bilirsin yine duzeltip

data

bnm bildiğim kadarıda öyle 1400 normal ama hem 1481 alıp hemde yetersiz demeleri saçma
birde ne kadar yetersiz olduğunuda söylemiyorlar
cvp istiyoruz tersliyorlar..... inanın inciğine cinciğine kadar araştırıyorlar bu kadar takı olmalarını anlamıyorum
maaş yetersiz dedi... Allah bilir kaç euro yetersiz 50 mi 100 mü onun için bile RED veriyorlar
YEMİN EDERİM red GÖRÜNCE başımdan aşşa kaynar sular indi
şimdi o kadar bekledim ona mı yanayım tekrar başvurumu yapıp bekleyeceğim ona mı yanayım