Vize randevusu

Başlatan DarK_PriNcE44, Temmuz 25, 2013, 12:12:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarK_PriNcE44

Arkadaşlar bugun 25.07.2013 tarihi ile randevu için başvurdum ankarada. 31 ekim e gün verdiler... normal mi? Bana cok uzun gibi geldiii sankii.  ben 1-2 hafta içine verirler diye bekliyordummm.

iclall50

normal.benim esimde martda aramisdi mayisda verdiler günü.5 ay o günü bekliyenler var gene iyi almişin.

DarK_PriNcE44

Sağlık olsun  disimizi sıkacaz artıkkk.... O kadar bekledik bunuda bekleyelim bakalım.tek sorun dügünden sonra beklemek olcakkkkk

portillo

enrinel

Alıntı yapılan: DarK_PriNcE44 - Temmuz 25, 2013, 12:12:59 ÖS
Arkadaşlar bugun 25.07.2013 tarihi ile randevu için başvurdum ankarada. 31 ekim e gün verdiler... normal mi? Bana cok uzun gibi geldiii sankii.  ben 1-2 hafta içine verirler diye bekliyordummm.

Merhabalar! Bir kaç arkadaşın da dediği gibi normal bir süreç.Bende 25 Nisan'da aldım ve 20 Ağustos'a gün verdiler.Yani 4 ay sonraya nerdeyse.Sizin yine 3 ay olmuş.3 hafta sonra randevuma gideceğim.İnşaAllah herşey yolunda gider.

portillo

ben ızmırden basvuru yaptın. stres yapmayınız. cok guzel karsıladılar. her kes guleryuzlu ve her konuda yardımcı oluyorlar. rahat olun arkadaslar. gerceklerı anlatın yeter kı