vizeeeeee almis esim sükürler olsun:))

Başlatan iclall50, Ağustos 02, 2013, 12:01:17 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengiz_turkoglu

Alıntı yapılan: djinn20 - Ağustos 13, 2013, 08:39:29 ÖS
Yolun açık olsun Cengiz umarım her şey senin için iyi olur umarım çok mutlu olursun...Benim pasaportta yurtiçine verilmiş yarın gidip alıcam umarım vizedir.Adamlar bizi ne hale getirdi paranoyak oldu :S Vize ise yaarın kutlama var  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) clap:) clap:) clap:) clap:) dance:) dance:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:)

AMin sagol Kardesimm İns senin Kide Vizedirr de sewdiklerinee kavusursunnn Benim pasaport ups kargo ile geldi dun gece bu saatler ups nin internet sitesinde aracın geldigi ve o an bulundugu konumu gosterıyordu sabaha kadar aracıı takip ettimmm :D:D

Cengiz_turkoglu

Alıntı yapılan: iclall50 - Ağustos 14, 2013, 12:11:05 ÖÖ
gözün aydin cengiz kardesim.hayili yolculuklar dillerim :)

Tesekkürler iclal sen kavustun esineee sıra bizdeee insss ve Tum vize bekleyen arkadaslaraa:)

Cengiz_turkoglu

Alıntı yapılan: iclall50 - Ağustos 14, 2013, 12:11:05 ÖÖ
gözün aydin cengiz kardesim.hayili yolculuklar dillerim :)

Tesekkürler iclal sen kavustun esineee sıra bizdeee insss ve Tum vize bekleyen arkadaslaraa:)

djinn20

Cengiz_turkoglu

portillo

djın20 hadı hayırlı olsun gozun aydın.  clap:) clap:) clap:) clap:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

portillo

djın20 ayrıntılarıda yazarsan sevınırım. ne zaman basvurdun? hangı konsolosluk ? hayırlı yolculuklar

djinn20

Temmuzun 10 da randevum vardı orda görüşmeye girdim tam 1 ayda evraklarım yabancılar dairesine ulaştı cuma günüydü pazartesi ok maili gönderdi konsolosluga salı günü vizem kargoya verildi bu günde elime geçti çok şükür :D

portillo

cok sukur senın adına cok sevındım yuppi:) yuppi:) yuppi:) Bende Temmuz 18 de basvurdum..galıba sıra bana gelıyor ya:) ya:) ınsAllah..hayatta bol sans ve basarılar dılerım

iclall50

sagolasin cengiz kardesim evet benim esim geldi 1 haftda oldu is bille basladi.dj gözünnnnnnnnnnn aydinnn okadar stress yaptin dosyalar neden gidiyor diye takip etmeye calistin sonunda sende basardin byby:) ya:)