Tekrar Almanyaya donup yasama

Başlatan summerboy, Mart 02, 2011, 10:43:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baybars

El Turco yu dinlemeni tavsiye ederim.. sana net ve kisa bir sekilde ne yapmalisin söylemis..

samsunlu5549

Peki şunu öğrenebilir miyim eşim henüz yeni hamile doğmamış çocuk üzerinden şimdi aile birleşimine başvurabilir miyim ????

samsunlu5549

kadriye_01

slm dogmamis cocuk üzerinden aile birlesimi yapamazsiniz

Baybars

sanirim yapiliyor dogmamis cocuk üzerinden basvuran ve vizesini alan bir arkadas vardi forumda..

EL-TURCO

Alıntı yapılan: Baybars - Eylül 13, 2013, 11:56:42 ÖS
El Turco yu dinlemeni tavsiye ederim.. sana net ve kisa bir sekilde ne yapmalisin söylemis..
Tsk Baybars

Forumda banada denk gelmisti birisi esi hamile iken vizeyi alip gitmisti.dogumda orda olmak istedigini belirten belgelerle.biraz karistir bulacaksin.
ama yanlis hatirlamiyorsam esinin psikolojik sorunlari bahane edip ve Almanya'da dogum yapacak esinin kimsesi olmadigina dair belge almisti!benim bildigim cocuk dogunca ama es hamile iken hayir diye birseyde yasa olarak görmedim.ama sonucta tam bilgiye sahip degilim yaniltmak istemem.Biraz Google karistirmaniz fayda edecektir

samsunlu5549

Arkadaşlar 1 aylık hamile eşim aile birleşim vizesi alabilir miyim lütfen yardım edin ?????

samsunlu5549

EL-TURCO

Alıntı yapılan: samsunlu5549 - Eylül 15, 2013, 07:44:47 ÖS
Arkadaşlar 1 aylık hamile eşim aile birleşim vizesi alabilir miyim lütfen yardım edin ?????
biz acaba yukarida kime cevap veriyoruz.flood yapacagina oku biraz yazdiklarimizi yahu!böyle devam edersen benden bir daha cevapta alamayacaksin ve forumda ilk olacaksin.tbr

kadriye_01

slm sayin samsunlu elimizden geldigince cvp verdik size tsk edeceginize sacma sapan seyler yaziyorsunuz ben cocuk dogmadan olmaz dedim neden böyle dedigimide yazim size bebek 1 aylik diyorsunuz daha kalp atisi bile yok 6 haftada canlaniyor benim erkek kardesimde cocuk üzerinden aile birlesimi yapti oda esinin dogumunda yaninda olmak istedi ama kabul olmadi bebek dogmadan cocuk üzerinden aile birlesimi olmuyor dendi erkek kardesime dendi diye herkese denecek diye bir sey yok ayni sekilde bu forumda bende okudum esinin sorunlarini dile getirerek pskolojik vs cocuk üzerinden aile birlesimine basvurani  ama esimin sorunlari var demeklede olmaz oda dr raporlu filan olacak benim sahsi kanaatim almanya dogmamis cocuga fistan bicmiyor ayrica sorunuzda hicbir ayrinti yok esiniz almanmi alman vatandasimi sürekli oturumu varmi eger sürekli oturumu yoksa Almanya'da cocuk dogursa bile alman vatandasi olmuyor  Allah yar ve yardimciniz olsun

kadriye_01

not almanyaya gelen bayan ise babasinin sürekli oturumu varsa bebek alman vatandasi oluyor benim gibi misal ben ekim 21 de dogum yapacam insAllah Allah kismet ederse vizemin süreside 11 kasimda doluyor (1 yillik vermislerdi) ama babasinin sürekli oturumu oldugu icin bebek alman vatandasi oluyormus

fuk_18

bak samsunlu abuk subuk seyler yazip milletin sinirleriyle oynuyorsun ikide bir laf atip zorla cevap alamazsin kimseden bundan sonra sorunu yaz bekle,bilgisi olan varsa yazar yok ise millet kafasindanmi uydursun cevabini son bir cevapda dogmamis cocuk uzerindne aile birlesimi sans isi kural kanun yok 4 aydan sonra deneye bilirsin bunu red gelirse dogdukdan sonra basvurursun vizeye turistik vizeye basvurma belliki gencsinde red yersin bekle esin gitsin isini kursun herseyo halletsin ondan sonra basvurusun