Tekrar Almanyaya donup yasama

Başlatan summerboy, Mart 02, 2011, 10:43:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samsunlu5549

Bakın arkadaşlar eşim yani bayan Almanya da doğdu büyüdü ve süresiz oturumu var 5 ay dolunca herkes bu vizeyi alıyormuş diye duydum çaresizlik aldı başını gidiyor şimdi bu şekilde alan var mı vize

fuk_18

esin almanya dogsun buyusun turk vatandasi  sonucda 6 aydan fazla turkiyede kaldi ise zaten sorun yasicaksiniz sen hala neyin pesindesin neden laf anlamiyorsun bunu kimse anlamiyor nedense cikiyor arada senin gibi insanlar burda bakalim sonu ne olcak

samsunlu5549

Kimi olur diyor kimi olmaz diyor kafam karıştı

samsunlu5549

Eşim henüz 4 aydır Türkiye de ve en son 1 ay önce giriş çıkış yaptı

fuk_18

tamam simdi esin yeniden almanya donmeyi dusunuyor ama arkadaslarin dedigi gibi esin turk vatandasi oldugu icin once gidip en az 3 ay calismali cunku 3 aylik sozlesme istiyecekler senin a1 belgesi alman sart,ama cocuk uzerinden aile birlesimi yapmak istiyorsan ara idata yi dogmamis cocuk uzerinden basvurmak istiyorum de yanitina gore haraket edersin zaten ama 3 aydan sonra izin veriliyor diye biliyorum

samsunlu5549

3 aydan sonra yapılabiliyorsa yapacağım bu şekilde vize alana şahit oldunuz mu

fuk_18

tabiki turk vatandasi oldugu icin esinizden is sözlesmesi kira kontrati gibi belgeler istiyecekler bunlari sunmasi icin is bulmasi lazim once is dede kimi yer suresiz is sozlesmeis istiyor kimi yer sozlesmeli olsada 3 aylik istiyorlar maas bodrosu o yuzden en az 3 ay dan sonra dedim

samsunlu5549

Çocuk üzerinden olunca istemiyorlarmış

samsunlu5549

Ev iş sınav şartı olmaksızın

fuk_18

cocuk uzerinden aile birlesiminde dogru istenmiyor esden bir belge

samsunlu5549

4 ay sonra başvurup alabilir miyim vize

fuk_18

4 ay sonra vize alabilecegini nerden bilelim eger o zaman sorun olmaz ise tabiki alirsin