Almanya, daki Türk Konsolosluklari

Başlatan IGDIR76, Eylül 25, 2013, 03:42:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IGDIR76

Selam Arkadaslar, belki sizinde bir tecrübeniz var diye soruyorum.

Ben ne zaman Türk konsolosluguna gitsem aksi adamlar denk geliyor bana. Sanki Türkiye Devletinin düsmaniymisim gibi davraniliyor. Pasaport uzatma olsun, askerlik islemi olsun hep sinir adamlar cikiyor karsima.  Karsilarindakini cok kücümsüyorlar. Yoksa banami öyle geliyor. Gecenlerde gene Essen Konsolosluguna gittim, davranis sekilleri ayni. Bunlarin böyle davranmalari hic hosuma gitmiyor. Neden acaa böyle bunlar.

EL-TURCO

maalesef bunlar kraldan cok kralci olduklari icin böyle!halen kendilerini devlet saniyorlar halbuki halk olmadan devlet olmaz bunu bilmiyorlar,ukala davranislar maalesef var masa basinda olunca kendini birsey saniyorlar ama karsisindaki vatandas onun gibi 10 tane isci calistirir yedi sülalesini besleyecek ekonomik güce ,akla bilgiye sahiptir ama böbürlenme yoktur onu  bilmez.ben öyle bisi oldugunda hemen cevabini veriyorum umurumda bile degil,babasinin hayrina calismiyorlar ki konsoloslukta bir isin oldugunda zaten paraiz birsey yapilmiyor bir bakima ben müsteri onlar satici iliskisi....