sertifika alanlar buraya

Başlatan seiblossstill, Aralık 02, 2007, 10:13:30 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sawyer06

arkadaşlar sınava girdim 98 puanla geçtim...sınavdan korkulacak bişey yok...vizeye başvurduktan sonra ne kadar zamanda çıkar vize sizce bilgisi olan varsa yazabilir mi...

Nazire

Bravooooooooooo

Normalde 6 Hafta icersinde oluyor

seiblossstill

Alıntı yapılan: sawyer06 - Aralık 15, 2007, 11:34:08 ÖÖ
arkadaşlar sınava girdim 98 puanla geçtim...sınavdan korkulacak bişey yok...vizeye başvurduktan sonra ne kadar zamanda çıkar vize sizce bilgisi olan varsa yazabilir mi...

tekrar tebrik ederim arkadaş süper bi puan inşAllah vizende kolayca gelir
umarım tüm arkadaşlar sertifikasını alır biran önce

seiblossstill

bu arada konsolosluk bir ile üç ay arasında haber vereceğiz diyor yani kesin bişey yok

asi_melek

08/12/2007 harihnde olansınava katıldımve 80 puanla sertifikayı aldım sanıldıgı adar zor degilarkadaslar hocalardaseker gibi inanın yeterki biraz bişeyler bilim mektup konusuda inanın abartıldıgı gibi degil

nisanur

sawyer 06 ve asi_melek tebrik ediyorum ne güzell ya MAşALLAH darısı bize inş bian önce vizenizide alırsınız

tuce_777

bende sertifikamı aldım ve başvuruda bulundum geçtıgımız pazartesi umarım bayramdan önce gelır vızem. eşime evraklar ulaşmış.
arkadaslar benım gırdıgım sınav biraz zordu.ama 76 aldım. çok kasmaya gerek yok. cevaplarda malesef genelde 3 şık da gecıyo biraz dikkatle doğru şıkkı bulkabılırsınız
yazılı sınavdan çıktıktan sonra sözlü sınavı vaktıne kadar bulundugunuz ortamdan farklı bi yere gidin çünkü ortam stres yapıo

yakamoz55

Sınava giren ve başaran arkadaşlarımı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum kazanan arkadaşlarıma bir sorum olacak benim sınav sonuclarında puanlamadan ben bişey anlamadım anlamadığım konu şu mesela hören:60.00 lesen:70.00 schreiben:05.00 sprechen:80.00 yazıyo benim ve kazanamamışım kazanmak değilde bu nedemek ben bunu anlamadım 60.00 diyo mesela altmış nasıl bir puanlama arkadaşlar cevabınızı özelimede atmanız olur şimdiden teşekkürler ediyorum yardım eden arkadaşlarıma..

seiblossstill

Alıntı yapılan: tuce_777 - Aralık 15, 2007, 11:09:29 ÖS
bende sertifikamı aldım ve başvuruda bulundum geçtıgımız pazartesi umarım bayramdan önce gelır vızem. eşime evraklar ulaşmış.
arkadaslar benım gırdıgım sınav biraz zordu.ama 76 aldım. çok kasmaya gerek yok. cevaplarda malesef genelde 3 şık da gecıyo biraz dikkatle doğru şıkkı bulkabılırsınız
yazılı sınavdan çıktıktan sonra sözlü sınavı vaktıne kadar bulundugunuz ortamdan farklı bi yere gidin çünkü ortam stres yapıo

öncelikle çok tebrik ediyorum arkadaşım sertifikanı aldığın için ben şunu öğrenmek istiyorum ayın kaçında nereden vizeye başvurdun (istanbul ankara yada izmir) bide eşin hangi şehirde kaçgünde eline ulaşmış evraklar bende yeni başvurdum bu arada inşAllah umduğun gibi bayramdan önce vizeni alırsın

seiblossstill

Alıntı yapılan: asi_melek - Aralık 15, 2007, 05:00:08 ÖS
08/12/2007 harihnde olansınava katıldımve 80 puanla sertifikayı aldım sanıldıgı adar zor degilarkadaslar hocalardaseker gibi inanın yeterki biraz bişeyler bilim mektup konusuda inanın abartıldıgı gibi degil

tebrikler asi_melek umarım vizeni de sorunsuz alırsın

bluestar

evet arkadaşlar  05.ekim.2007 tarihinde buraya kayıt olduğumda almancanın "a" sını bilmiyordum. Başta Österreich Institut Istanbul https://www.almancaninrenklerinibizimlekesfedin.com/ olmak üzere tüm almancax admin ve üyelerine teşekkür ederim.2,5 aylık zaman zarfında müthiş bir çalışma ve gayretle GOETHE-ZERTIFIKAT A1 i 92 puanla almış bulunmaktayım :) .
sertifikamı bugün ups kargoyla konsolosluğa yolladım.bayramdan sonra artık vizemi bekleyeceğim.
tekrar çok teşekkürler. :)

nisanur

bluestar tebrik ediyorum aayyy çok güselll yaaa :) maşALLAH her geçen gün yeni arkadaşlar sertifikalarını alıyolar darısı diğer arkadaslara ve bana AMİN

bluestar

Alıntı yapılan: nisanur - Aralık 19, 2007, 11:09:43 ÖS
bluestar tebrik ediyorum aayyy çok güselll yaaa :) maşALLAH her geçen gün yeni arkadaşlar sertifikalarını alıyolar darısı diğer arkadaslara ve bana AMİN

AMİN  kardeşim , çok teşekkür ederim:)

evirgen

Allahıma şükürler olsun ben de sertifikayı alsım tekrar tekrar Allahıma şükürler olsun.arkadaşlar sınav çok zor değil yeterki isteyerek ve severek çalışın o kadar da korkulacak bi surum yok .bi de ne diyecem milletten duyma bilgilerle yürümeyin milletin ağzı boş çünkü...tek şunu gördüm heycan yaparsanız sınavı kazanamazsın soğukkanlı olun yeter.darısı herkesin başına ..başarılar

ahmetb

Merhaba arkadaslar bana yardimci olsaniz cok sevinirim. ben türkiyede evlendim ve esim türkiyede kurssa gidiyor, vizeye muracaat etmedim nasil olacagini hic bilgim yok nerden basliyacam hicte haberim yok.ben almanyada yasiyorum benim konsulosluga gittmem sartmi vize bas vurusunda detayli bilgi lütfen rica olunur saygilarimla.

nisanur

evirgen kardesim tebrik ediyorummm inan senin kadar bende sevindim  :) darısı bize inşALLAH

memati

arkadaslar ben gecen hafta sınavi kazandaim aldim belgeyi yılbasindan sonra vizeye müracat edecem orda nasil devraniyorlar almancami konusacagiz türkcemi bilginiz varmi