İstanbul Konsolosluğu Ağustos,Eylül ve Ekim Ayında Başvuru Yapanlar...

Başlatan FCM007, Ekim 18, 2013, 04:49:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

m_rby

ya 6 ağustosta başvurduk hala bi haber yok ne yapmaya çalışıyor bu almanlar anlamıyorum

FCM007

Hangi konsolosluktan başvuru yaptın ? nasıl haber yok hala ya enteresan birşey

FCM007

quarizma_ist

Bende ıstanbul konsoloslugundan başvurdum tam 1 ayda cikti ve 10 aydır almanyadayim bence eger vizen gelmemisse arastirsinlar şimdiden
Gerçi eyaletten eyalete fark var bazen yoğunluk olusabiliyor

m_rby

izmirden yaptım ama hala gelmedi eşimde bütün evrakları 2 ay evvel verdi ama gerne de haber yok..

m_rby

eşim az önce yabancılar polisine gittiğinde kadın dün göderdim demiş peki ne zamn elimde olr vizem bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

FCM007

Evet evraklar türkiyeye gönderilmişse en geç 1 hafta içinde çıkar bence.

Bu arada  quarizma_ist arkadaşın vizesi 1 ayda çıkmış darısı bize artık ne diyelim beklemeye devam :)

m_rby

peki evraklar posta yolu ilemi geliyor hangi posta bilginiz varmı

FCM007

Evraklar konsolosluğa geliyor türkiyeye ordanda sana ups kargo ile gönderiliyor. zaten başvuru yaptığın zaman ups kargo sana takip için evrak veriyor. onunla takip edebilirsin.

m_rby

ben kargo istemedim kendim gelip alırım dedim bana barkod numarası verdiler burdan takip et dediler dün tamm demiş ben gönderdim fax mı imail mi yoksa postamı ne ile göndedriyorlaR

FCM007

m_rby

bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar lütfen konusun yazın bir seyler de en azından az da olsa telli veriyor burası beklemekten başka çare yok ama ne yapılım zamn böyle geçsin diyorum hem birbirime faydamız olkr hemen içimiz rahatklar

tarsuslu

arkadaşım yabancılar dairesi onay maili çekiyor ve sıradan işleme koyuyorlar dosyaları eğer konsolosluğun işlemi tamamsa sana en geç 10 iş  gününde geliyor veya numaran çıkıyor listede

FCM007

Beklemekten Nefret Ediyorum Ama İnsan Hayatı Boyunca Birşeyleri Bekliyor.

Belkide Birşeyleri Beklemesek Hayat Bomboş Olacaktı..

rukiş

offoff:) hala bekliyorum. arkadaş 21. de ekimin yabancılar polisi ok maili gönderdik ankara ya dedi .bu hafta cumhuriyet bayramı pazartesi salı tatildi haftada birgün ankara konsoloslugu ups pasaport teslim ediyor oda pazartesi 16:00 da herhafta .kaldımı diğer haftaya şimdi beklemekten helak olduk haaaaa

HasretimSana

selam rukiş..

bende sen gibi aynı durumdayım.. 16 ekimde benim onayım yabancılar polisinden onay maili ankaraya gönderilmiş bende aynen senin gibi beklemekteyim..2 hafta önce kurban bayramı bu hafta da 29 ekim geçen haftayı da es geçtiler demekki bende de ..

belki önümüzdeki salı çarşambaya kaldı yani senin dediğine göre :/ napalım bekleyecez bende ankaradan yapmıstım hala bekliyorum bakalım..

FCM007

inşAllah gelir vizeniz biran önce arkadaşlar, bakalım bizim ne zaman gidecek yabancılar polisine. eşim gittiginde bilgi vermemişler almanyada.

8 ekimde başvuru yapmıştım bende istanbuldan.