Almanya Vize ve Askerlik Hakkında Bilgi

Başlatan hasan30334454, Aralık 19, 2013, 04:18:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan_21

Alıntı yapılan: oito8 - Ocak 18, 2014, 05:45:02 ÖS
arkadaslar bi kac defa daha yazdim birakin kim ne demis diye size soyluyorum 83 dogumluyum ve senelerdir asker kacagiyim gecen hafta elimi kolumu sallayarak ataturk havaalanindan ucaga binip almanyaya yerlestim ne bir kagit imzaladim ne bir soru sordular..size kendi basima geleni anlatiyorum birakin o polis sunu demis bu polis sunu demisleri...endiselenmeyin siz istemedikten sonra kimse sizi alip askere goturmeye hakki yok! yurtdisina cikmak icinde engel degil bu..ama vergi borcunuz vardir adam oldurmussunuzdur o zaman is degisir hoop gel bakalim kardes derler ama askerlikle ilgili herhangi bir sikinti yok bana guvenin!!!!

Hocam GBT sorgulamasında Bakaya veya yoklama kaçağı oldugun görünmedi mi ?
Ekimden sonra kim bu durumdaysa görünüyor GBT de.

oito8

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ocak 18, 2014, 07:53:20 ÖS
Hocam GBT sorgulamasında Bakaya veya yoklama kaçağı oldugun görünmedi mi ?
Ekimden sonra kim bu durumdaysa görünüyor GBT de.

kardes valla isin asli pasaport kontrolunden gecene kadar bende yusuf yusuftum ama cidden hic birsey cikmadi.tayyip amca butun kacaklari gbt ile yakalicaz dedikten sonra etrafimda kara bulutlar gezmeye basladi benimde herkesin oldugu gibi ama sonuc su an almanyadayim..calisma iznim ciktigi gibide pasalar gibi tecilimi yapicam konsolosluktan..

oguzhan_21

Alıntı yapılan: oito8 - Ocak 18, 2014, 08:01:10 ÖS
kardes valla isin asli pasaport kontrolunden gecene kadar bende yusuf yusuftum ama cidden hic birsey cikmadi.tayyip amca butun kacaklari gbt ile yakalicaz dedikten sonra etrafimda kara bulutlar gezmeye basladi benimde herkesin oldugu gibi ama sonuc su an Almanya'dayim..calisma iznim ciktigi gibide pasalar gibi tecilimi yapicam konsolosluktan..

valla hocam baya şanslısın sen ya :) İnş o şans bizede güler..
Normalde direk çıkıyor bu durumda GBT de, Ama sen asıl ordan yırtmışsın durumu (Aslında GBT de cıksaydıda yine birşey olmayacaktı ama 1 gün bosa gidebilirdi alıp seni subeye götürselerdi,Mesai saati içinde öylr yapıyorlarmış)

oito8

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ocak 18, 2014, 08:03:55 ÖS
valla hocam baya şanslısın sen ya :) İnş o şans bizede güler..
Normalde direk çıkıyor bu durumda GBT de, Ama sen asıl ordan yırtmışsın durumu (Aslında GBT de cıksaydıda yine birşey olmayacaktı ama 1 gün bosa gidebilirdi alıp seni subeye götürselerdi,Mesai saati içinde öylr yapıyorlarmış)

dostum onuda hesaba katarak ucusumu cumartesi sabahina aldim ki tekrar ucak bileti parasi vermiyim diye isin asli herseye hazirlikli gittim..sende dedigimi yap haftasonu uc en fazla kagit imzalarsin 15 gun icinde askerlik subeme gidecegim diye sonra ucaga atlar gelirsin  dance:)

oguzhan_21

Alıntı yapılan: oito8 - Ocak 18, 2014, 08:12:40 ÖS
dostum onuda hesaba katarak ucusumu cumartesi sabahina aldim ki tekrar ucak bileti parasi vermiyim diye isin asli herseye hazirlikli gittim..sende dedigimi yap haftasonu uc en fazla kagit imzalarsin 15 gun icinde askerlik subeme gidecegim diye sonra ucaga atlar gelirsin  dance:)

Aynen öyle yapacagım bende inş .
Hafta sonu ve Sabahın köründe veya gece gibi :))

oito8

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ocak 19, 2014, 01:48:44 ÖÖ
Aynen öyle yapacagım bende inş .
Hafta sonu ve Sabahın köründe veya gece gibi :))
direkt haftasonu al hic riske atma bence

Konyali42

Arkadaslar, benim esim yoklama kacagi.bugün gbs sorun olucagni ögrendik.. parcalandik bir an offoff:) offoff:) offoff:)
aile birlesim vizeisne basvurduu cünkü esim. benimde görüsmem haftaya... sonn durumaa göree gecee saatlerinde pasaport kontrolunden gecerse sorun olurmuu??? kafayi bozdum iyiceeeeeee -.-