Almanya Aile Birlesimi Vizesi Bekleyen Arkadaslar Burada Toplanalim Bi zahmet

Başlatan ScreaM18, Ocak 05, 2014, 03:26:42 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Geeflow

Evraklar pc ye islenmiyorsa o zaman benim evraklarim oradamidir ?

melihcem

scream18 valla çok sağol sizden aldığım bilgilerle eşime mektup gelmeden gönderdim bekleme git dedim. kira sözleşmesi, 3 aylık maaş bordrosu ve sigorta istemişler enson sanırım şefinden bi sigorta ile alakalı yazı istemişler yarın vericek. umuyorum en kısa sürede gelir şu lanet vize... inşAllah sizlerde bir an önce alırsınız vizeleri.. bilseydim bu kadar uzayacak evlenmeden alırdım randevuyu .... burayı okuyan arkadaslar almanya da olan eşlerine söylesinler bu 3 şeyi söylemeden götürsünler çok beklemezler.
biz yandık eller yanmasın :D kira sözleşmesi kira kontratı ve sigorta ayrıca kimlik bilgilerinde de evli yazmalı ....

figu

Almanya yabancılar sübesi evraklarları onaylaması yetmiyor başka kurumlarda var onay veren

Geeflow

Baska kurumlar kim bilgin varmi arkadasim ? valla ben ne yapacam inan bilmiyorum kafam kazan gibi oldu ayni

figu

beyaz34

alman vatandaşlığına geçmek kaç ay sürüyo ortalama
eşim başvurduğunda siz bizden haber bekleyin demişlerdi ama arayan soran olmadı
KAÇ AY SÜRÜYOR BİLEN VAR MI

fuk_18

3 ile 6 ayi buluyor bazen 1 sene bile bekleyen var

Alıntı yapılan: beyaz34 - Ocak 20, 2014, 09:37:43 ÖS
alman vatandaşlığına geçmek kaç ay sürüyo ortalama
eşim başvurduğunda siz bizden haber bekleyin demişlerdi ama arayan soran olmadı
KAÇ AY SÜRÜYOR BİLEN VAR MI

beyaz34

fuk_18

incelemeye gore biraz yorucubir surec cunkü tük vatandasligindan cikis gelmesi sonra alman vatandasligina kabul edilme süreci o yuzden uzun suruyor

beyaz34

ANLADIM

eşim 6 ay önce başvurmuştu
dün aramışlar perşembe günü üç aylık iş kağıtlarını getir demişler acaba vatandaşlık mı verecekler sence

onur5555

Geeflow:   
Kardeş eşinin maaşı ve Ev kirası felan ile ne kadar? Kısa blgi verebilirmisn?

fuk_18

bilmiyorum ya hala inceleme asamasinda yada bi karara varacaklar

Alıntı yapılan: beyaz34 - Ocak 20, 2014, 11:26:22 ÖS
ANLADIM

eşim 6 ay önce başvurmuştu
dün aramışlar perşembe günü üç aylık iş kağıtlarını getir demişler acaba vatandaşlık mı verecekler sence

figu

esiniz alman vatandası geciyor siz konsoloslugu dava ediyorsunuz ne kadar yanlıs akıllı olun dava birseye yaramaz usul ve sartları yerıne getirin kimse size engel olamaz
Alıntı yapılan: beyaz34 - Ocak 17, 2014, 12:02:17 ÖS
evet bugunden itibaren konsolosluğu MAHKEMEYE vermiş bulunuyorum HAYIRLI uğurlu OLSUN

beyaz34

mahkemeye mecbur vereceğiz çünkü avukat mahkemeye vermezsek herşey en baştan başlar dedi
ama eğer geçerse vatandaşlığa hemen alırız dedi

figu

avukat oyle der avukat parasını düşünür esin vatandaslıga gecmesi tabiki pozitif artı prosüdürleri sartlari yerine getirin ugrasmayin davalarla zaman onemlıdır biraz daha sabredın yılmayın vazgecmeyin

beyaz34

vatandaşlığı geçerse 2 hafta çinde vize alacam mahkeme kararıyla

eğer vatandaşlığa geçip yeniden başvurursa ozaman 3 veya 4 ay sürecek vize almam anladın mı

figu

merakımı bagisla acaba avukat ne kadar dava acıcak yanı 3 4 ay beklememek icin degermi