AlmanyaAile Birlesimi basvurusu yapanlar ve Vize Bekleyenler buraya Toplaniyoruz

Başlatan figu, Ocak 23, 2014, 09:56:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

figu

hayırlısı diploma nedir maas konusuna hıc gırmesınler parttime olsa rakam onemlı du bakalım persembe git sen cuma dıcem hayırlı gun ama olsun persembe gunude ınsanların amellerın yukarı cıktıgı gun ogun oruc tut :) ciddiyim sana özelden birsey soylıcem

cello

slm arkadaşlar ben 16.01.2014 de başvurumu yaptım izmir konsolosluğundan eşimde hamile 6.5 aylık belgelerim tamdı bide foto götürmüşdüm yanımda birkaçtanesini alıp fotokopi çektiler görüşmem gayet güzel geçti ve eşim çalışamıyor hamileliğinden dolayı ilk 3 ay fulll raporluydu zaten bu sıkıntı olurmu dersiniz ve vizem aksilik çıkmazsa nezaman elimde olur şimdiden çok teşekkür ederim

figu

hayırlı olsun ins cocugunuz saglıklı dogar Allah analı babalı büyütsün üstad cocuk uzerınden aile birleşimi yapan arkadaslar var genelde cok fazla uzun sürmemekte brazda sans birazda yogunluga göre diyebiliriz calısmaması  hamilelik raporu oldugu icin sorun olmayacaktır ins mutlu sona ulasirsiniz darisi bizlerin basina ins  alkis:)
Alıntı yapılan: cello - Ocak 26, 2014, 02:07:25 ÖÖ
slm arkadaşlar ben 16.01.2014 de başvurumu yaptım izmir konsolosluğundan eşimde hamile 6.5 aylık belgelerim tamdı bide foto götürmüşdüm yanımda birkaçtanesini alıp fotokopi çektiler görüşmem gayet güzel geçti ve eşim çalışamıyor hamileliğinden dolayı ilk 3 ay fulll raporluydu zaten bu sıkıntı olurmu dersiniz ve vizem aksilik çıkmazsa nezaman elimde olur şimdiden çok teşekkür ederim

cello

Alıntı yapılan: figu - Ocak 26, 2014, 11:53:54 ÖÖ
hayırlı olsun ins cocugunuz saglıklı dogar Allah analı babalı büyütsün üstad cocuk uzerınden aile birleşimi yapan arkadaslar var genelde cok fazla uzun sürmemekte brazda sans birazda yogunluga göre diyebiliriz calısmaması  hamilelik raporu oldugu icin sorun olmayacaktır ins mutlu sona ulasirsiniz darisi bizlerin basina ins  alkis:)

kardeşim çok korkuyorum yaa bi aksilik çıkar diye eşimden 5.5 aydır ayrıyım o almanyada ben burda sorunlarda çok oluyo ve ben çocuk üzerinden yapmadım aile birleşimi yaptım sınavı felan geçerek yani çok korkuyorum aksilik çıkacak die 1haftayı geçti başvuru yapalı hala ses yok almanyadan  :embarassed:

figu

anladım aile birlesimi yaptiniz cocuk uzerınden yapsaydınız dahamı ıyı olurdu Allah bılır ama yinede doguma zaman var ben dogumda insAllah bebegınızı saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagınıza alıp koklarsınız temennisinde bulunuyorum ya:)

cello

çok sağolun Allah razı olsun çocuk üzerinden uzun sürüyo çocuğun doğup alman pasaportunu alması gerekiyo vizemi vermeleri için o yuüzden sınavıda geçmişken byle yaptım ama sabır kalmadı artık  clap:)

figu

bende oyle biliyordum dogmamıs cocuk uzerınden vizemi olur diye keske arastırsaydınız burada dogmamıs cocuk uzerınden kısa surede vize alıp dogumdan once esinin yanında olanları gorduk sabır derken Allah sabır versin ama 10 gün olmuş daha basvurunuz kagıtlarınız almanyaya daha gitmemıstır gıtmek uzeredir biraz sabret burada herkes aynı hasret icinde yanıyor elden bısey gelmıyor beklıyoruz cümleten ya:)

zeynepp_87

figu

cello

SEVECEKSEN7

ARKADAşLAR BEN 10,10,2013 DE BAşVURDUM 12,12,2013 DE BENDEN EVLİLİGİMİ KANITLIYACAK BELGE İSTEDİLER BEN TURKİYEDEN EşİMDE GERÇEK ALMAN BENİM 2 Cİ EVLİLİGİM şUAN BİR HABER YOK NERDEYSE 4.CÜ AYA GİRECEGİZ

beyaz34

figu

arzuguvenc hanım ortalıklarda gorunmuyorsunuz evraklarınızı yolladılarmı kayınpederınız nezaman teslim edeceksiniz naptınız bılgı verın lutfen bır ıkı gundur forum sessızlıkten gecılmıyor yahu hadı canlanın  clap:) hadi lütfen mutlu haberler yazın  yuppi:) dance:) hep birlikte sevinelim insAllah ya:)

guru

SEVECEKSEN7

randevuyu 6 ayda almıştım 10,10 gün vermişlerdi konsoloslukta görüşme yaptıktan sonra 12,12 ,2013 çapraz sorguya girecekmişiz