AlmanyaAile Birlesimi basvurusu yapanlar ve Vize Bekleyenler buraya Toplaniyoruz

Başlatan figu, Ocak 23, 2014, 09:56:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

figu

iy kide tanıdın beni hersey bir hayır vardır biz bunun için burdayız bugun sana yarın bana yardımlasma içinde sorunsuz sıkıntısız herkes sevdigine cocuklarına kavusması...tahmin vermek cok güc cunku senın evrakların oraya gıdecek bu 1.5 ve 2 hafta sürer eşini yabancılar polisi ile gorusmesı hangı evrakları ısteyecekler bilemem eşinin durumuna baglı yani artık senın tarafından yapacaklarını yaptın ve artık top onlarda sabırla bekleyeceksın şubat ayını çıkar bu aydan hiç umut etme mart ayı içinde gidersin inşAllah

vatan5549

inşAllah abi umarım benim görüşmem faydalı olur burdakı arkadaslara

figu

Kesilikle faydası olacaktır süphen olmasın...sen takrar yaz başvuru tarıhını hangı konsolusluk istedikleri  evrakları yaz eşinin türk alman gibi ayrıtıları yaz okusunlar

vatan5549

herkese selam arkadaslar benım durumumda olanlara faydalı olacagını  düşünerek yazıyorum .. EşİM TÜRK VATANDAşI ALMANYA DOĞMA BÜYÜME VE SÜRESİZ OTURUMU VAR VE EşİM şUAN 6 BUÇUK AYLIK HAMİLE VE BEN DOĞACAK OLAN ALMAN VATANDAşI ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMİ BAşVURDUM  17.02.2014  TARİHİNDE DAHA YENİ.... GÖRÜşMEM GAYAR İYİYDİ VE BENDEN DİL SERTİFİKASI İş MAAş GELİR HİÇBİRşEY İSTEMEDİLER HATTA SORU BİLE SORMADILAR İLK EVLİLİNİZMİ DIşINDA ..ÇOK MÜKEMMEL VE BASİT GEÇTİ 5 DAKİKA ANCA SÜRMÜşTÜR O  DA ORDAKI BAYANIN  BİLGİSAYARA BİLGİ GİRMESİYLE GEÇTİ ARKADAşLAR ÇOCUK ÜZERİNDENSE BENCE HİÇÇ KORKMAYIN şÖYLE DÜşÜNÜN EVRAKLARI TESLİM EDİP DÖNECEKMİş  GİBİ ÇÜNKÜ  BENDE ÖYLE OOLDU ÇOK KORKMUSTUM AMA GEREKSIZ OLDUNU ANLADIM ..BENDEN İSTEDİKLERİ  EVRAK şUNLARR==  eşimin hamile oldugunu ve tahmını doğum tarihini gösteren hamilelik raporu 2. ben mutepassı da koydum aldılar. 3 eşimin ve benim vukuatlı nüfus kayıt örneği düşünceler bölümü dolu.. 4  benım pass fotokopisi  5. çocuk doğduğunda alman olacağına dair belge bu kesin alınmalı.  6.annenin oturum kartı ve pass fotokopileri.  7. annenin ikametkah belgesi.. sizin ve eşinizin nüfus cüzdanı fotokopiside olsa ii olur benden aldılr..3 adet resim uygun olan vize için.. 8.evlilik cüzdanının alı ama bende almadılar

vatan5549

şimdilik bunlar arkadaşlar artık burdan sonrası sızden cıkıyor :))

vatan5549

arzuguvenc

Geçmîş olsun ilk adımı atmışsınız inşAllah hayırlısıyla sizinde vîzeniz yakın zamanda gelîr eşinize bebeğinize kavuşursunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun .

figu

vatan5549

arzuguvenc

Alıntı yapılan: figu - Şubat 18, 2014, 06:46:52 ÖS
Aminnn... arzuguvenc sizde yokmu bir gelisme

Evraklarım yabancılar şubeye ulaşmış cuma günü teyit ettik şuan beklemeyiz bakalım yabancılar şube eşimden evrak vs isteyecek mi şimdilik malesef bekliyoruz :(

figu

ins artık olumlu cevap verirler uzun zaman oldu bekliyorsunuz Allah sabır versin

arzuguvenc

Alıntı yapılan: figu - Şubat 18, 2014, 08:40:56 ÖS
ins artık olumlu cevap verirler uzun zaman oldu bekliyorsunuz Allah sabır versin

Amin Çok teşekkür ederim inşAllah güzel haberi almak istiyorum artık :(

figu

gercekten bir sen kaldın yani senin vizene neden halen onay verilmiyor sasirdim bu kadar zaman bekledin bir dünya evrak istediler verdiniz daha ne olsun sizin basvuru tarihiniz nedir kaç gün oldu yazarmısın

arzuguvenc

Alıntı yapılan: figu - Şubat 18, 2014, 09:23:34 ÖS
gercekten bir sen kaldın yani senin vizene neden halen onay verilmiyor sasirdim bu kadar zaman bekledin bir dünya evrak istediler verdiniz daha ne olsun sizin basvuru tarihiniz nedir kaç gün oldu yazarmısın

Kardeşim valla bende şaşırdım sanırım benîm sabrımı deniyorlar hayırlısı artık :))

8 Ocak 2014 İstanbul başvuru
Sanırım 15 ocaktı eksik evrak kargosu geldi eşimin anne babasının vatandaşlık belgesini istediler gerekli evrakları 22 Ocak'ta teslim ettim bir gün sonra konsolosluktan telefon geldi eşimin de vatandaşlık belgesini istediler aynı gün faks çekti eşim ve sonunda
Evraklarım 3 şubat'ta Almanya'ya yollandı
14 şubat'ta eşim yabancılar şubeyi aradı evraklar ulaşmış bekliyoruz
Eşim Alman vatandaşı gideceğim yer Duisburg
şuan yabancılar şubeden cvp bekliyoruz

figu

bu hafta sonu en gec pazartesi günü Allah bilirde ama sonuc alacagını düşünüyorum

arzuguvenc

İnşAllah ama benim düşüncem şuan evrak isterler eşimden diye bekliyorum gerçi Alman vatandaşı ama bilmiyorum belki ev Yada maaş bilgisi isterler genelde okuduğum bilgilerde isteniyor inşAllah bizden istenmez de  daha fazla beklemem

volkii07

selam arkadaşlar.bende cevap bekleyenlerdenim..aile birleşimi
12.12.13 izmir.eşim turk asilli alman vatandasi.gidecegim yer berlin.
esimi 11.02.14 cagirip sorguladılar.dugun fotolari filan istemişler gelip giderken aldigi uçak biletlerini.hatta telefonunda beni ne olarak kayıt ettiğine bile bakmışlar :)ayni gun izmire  beraber gittiğim arkadasim oda aile birleşimi..3 hafta once vizesini aldi.kısmet isi belli olmiyo.en kısa zamanda mutlu haberler alirsiniz ins.