AlmanyaAile Birlesimi basvurusu yapanlar ve Vize Bekleyenler buraya Toplaniyoruz

Başlatan Konyali42, Mart 19, 2014, 07:16:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konyali42

Arkadaslar öbür dosyalar kapatilmis bende burdan yazayim dedim.
14.02. esim Istanbuldan basvuru yapti
13.03. ben bütün evraklari almanya yabancilar dairesine teslim ettim. Alman vatandasiym ama benden maas, kira fln istediler.
iki gün önce Istanbul Konsolosuna Mail attim. bana bügün cvp yazmislar:
Sehr geehrte Frau E....,

Die Bearbeitung des Visumantrages von Herrn E... ist abgeschlossen.
Sein Reisepass wurde heute an UPS abgegeben.
Mit freundlichen Grüßen

RED GELME IHTIMALI VARMI SIZCEEE.. YRN GELIR AMA BEN SUAN HEYCANDAN ÖLÜYORUMMM

Break4Love

Herkeze Alah SABİR vERSİN

Cocuk Uzerinden Aile birlesimi Yaptim 21 BasVuru yaptim  27 sindede Babalik Tanimi Yaptim
21:02:2014 te basvurdum
27:02:2014 te babalik Yabimi yaptim evraklari birlestirdiler
28:02:2014 te Dosyalarin hepsi Yaacilar Polisine Ulasti
Ve Hala bekliyorum

Basvuru Yerim İstanbul Beyoglu     Yabacilar Polisi Sehri :  Berlin

Bekleyen Herkeze Allah Sabir Versin

Konyali42

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)
VIZEE GELDII VIZEEE

Basvuru Tarih 14.02.2014
Yabancilar Dairesinden Mektup 28.02.2014
yabancilar dariesi görüsme 13.03.2014

VE bugün 20.03.2014 vizeemizz ulastiii alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
darisii bekliyenlerin basinaaaaa

dejavu1347

Alıntı yapılan: Konyali42 - Mart 20, 2014, 07:58:08 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)
VIZEE GELDII VIZEEE

Basvuru Tarih 14.02.2014

Hayırlı olsun vizeniz :)

Hangi yabancılar şubesi ve hangi konsolosluktan başvurdunuz. 1 aydan biraz fazla bir sürede hallolmuş herşey. Gayet güzel bir zaman.

diyetisyen

hayırlı olsun sizin adınıza sevindim İstanbul hızlı çalışıyor izmir uyuyor galibaaaa
07,01,2014 te başvurdum
27,02,2014 te esim tüm evrakları teslim etti
17,03,2014 te konsolosluğu aradım ve vize işleminiz sonuçlandı dedii.

Halaaa bekliyorum halaaa bekliyorummm!!!!!!

başvuru yeri izmir
Dortmunda gideceğim.

Konyali42

Alıntı yapılan: dejavu1347 - Mart 20, 2014, 08:41:03 ÖS
Hayırlı olsun vizeniz :)

Hangi yabancılar şubesi ve hangi konsolosluktan başvurdunuz. 1 aydan biraz fazla bir sürede hallolmuş herşey. Gayet güzel bir zaman.

esim istanbul konsolosuna basvurdu. hatta araya hafta sonu girdi. pazartesi konsolos esimi aradi. tam tekmil nufus kayit örenklerini anemden istediklerini.bizlerdede yok cünkü annemde dogustan alman. onlara sali günü almanyadan belgerli faxladim. ondan sonra kagitlar konsolostn alamnyaya yollandi.

benim yabancilar dairesi Ratzeburg. Hamburgun yani. Alman vatandasiyim benden maas, kira bodrsu vs istediler. görüsmede esimle ilgili hic birsey sormadi.. yrm saat havadan sudan konsuutuk. bundn sonra nolucak diye sordum. cvp verememem dedi.siz rahat uyuyin dedi..

aAllahima sükürler olsunnnn tsk ederimm  alkis:)

Konyali42

Alıntı yapılan: diyetisyen - Mart 20, 2014, 09:47:02 ÖS
hayırlı olsun sizin adınıza sevindim İstanbul hızlı çalışıyor izmir uyuyor galibaaaa
07,01,2014 te başvurdum
27,02,2014 te esim tüm evrakları teslim etti
17,03,2014 te konsolosluğu aradım ve vize işleminiz sonuçlandı dedii.

Halaaa bekliyorum halaaa bekliyorummm!!!!!!

başvuru yeri izmir
Dortmunda gideceğim.
bunuda sükürler olsunn. insAllah haftaya vize elinizde olur :))

serkantan

Tebrikler Konyalı   alkis:)  benim eşimde 13.03.2014 de evrakları teslim etti ama Dün bir evrak daha istediler hemen onuda teslim etti . İnşAllah Bir an önce hayırlı sonuçlanır . ölecem sıkıntıdan yaw .. ne zor iş beklemek .
Alıntı yapılan: Konyali42 - Mart 20, 2014, 07:58:08 ÖS
VIZEE GELDII VIZEEE

Basvuru Tarih 14.02.2014

tugce_doerjer

diger konu basliklari bir yerde toplandigi icin kapatildi.simdi ayni konu basligini tekrar aciyorsunuz. sorusu olan yada bilgi paylasmak isteyenlerin konu acmasi gerekiyor. simdi bu baslik altinda yine sayfalarca bilgi paylasimi olacak. yardim isteyenlerin de bu sayfalari tek tek okumasi sorusuna cevap almasi gerekicek.

Konyali42

Alıntı yapılan: serkantan - Mart 21, 2014, 10:34:23 ÖÖ
Tebrikler Konyalı   alkis:)  benim eşimde 13.03.2014 de evrakları teslim etti ama Dün bir evrak daha istediler hemen onuda teslim etti . İnşAllah Bir an önce hayırlı sonuçlanır . ölecem sıkıntıdan yaw .. ne zor iş beklemek .

tskler !!

hemde nasil sikiniti... nolucak sorularii.. nezaman gelicek.sonra ups den mesaj geldimi acaba ne var o mektupunun icinde diye düsnmekk :)) kac gece uyku tutmadi.. Allah herkeze bu süreci hafiflettirisn.. insAllah en gec sali günü eline gecer pasaportun :)))

Break4Love

gvn

merhaba arkadaşlar

ben 27.03.2014'te izmir alman konsolosluğuna başvuru yaptım
evraklarım 20.04.2014 eşime ulaştı
24.04.2014'te de eşim yabancılar şubesiyle görüştü

oradaki adamın söylediğine göre bir hafta sonra eşin vizeyi alır demiş.umarım onun dediği gibi olur.Allah herkese sabır versin beklemek gerçekten çok zor.yeni başvuru yapanlar için şunu söyleyebilirim acele etmeyin çünkü en erken 6 haftada vizeniz çıkar kafanız rahat olsun canınızı sıkmayın sabırlı olun sonunda sabrınızın karşılığını alırsınız.ve benden size bir tavsiye konsoloslukla görüştükten sonra eşinize söyleyin sık sık almanyadaki yabancılar şubesini arayıp evrakların akibetini sorsun yoksa işi sallıyolar zaten evraklarınız almanyaya gidip eşiniz görüştüyse vizeniz hazır demektir.

gvn

arkadaşlar 26.04.2014 sabah konsolosluktan aradılar vizeniz onaylanmıştır gelip alabilirsiniz diye.sonunda beklemek bitti şimdi almanyaya gitme vakti çarşamba günü yolcuyum Allah herkese kazasız belasız vizesini almayı nasip etsin toplamda vizeyi almam 1 ay sürdü arkadaşlar bilginize tabi bu 1 ay başvurudan vizeyi alana kadar geçen süre.