Yabancılar Dairesi onayladık diyor,Konsoloslukta Almanyadan onay bekliyorz diyor

Başlatan serkantan, Nisan 07, 2014, 09:15:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkantan

24 ocakta Ankara'dan başvuruda bulundum. Ve Tüm Evrakları eşim yaklaşık 20 martta teslim etti . ve yabancılar dairesi 31 martta onayladıklarını söylüyorlar. Bugün Ankara konsolosluğunu aradım ve Almanya onaylamamış dediler. Eşim tekrar yabancılar dairesini aradı ve biz onayladık dediler. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa,yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler

tugce_doerjer

yabancilar dairesi onayladiysa vizeniz yakinda cikar. konsloslukta yogunluk varsa onay gelen basvurulari isleme almalari uzun surmustur merak etmeyin.

serkantan

inşAllah dediğiniz gibidir . çok teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Nisan 07, 2014, 10:02:37 ÖS
yabancilar dairesi onayladiysa vizeniz yakinda cikar. konsloslukta yogunluk varsa onay gelen basvurulari isleme almalari uzun surmustur merak etmeyin.

bat_u

Ankara konsolosluğundaki vize amiriyle birkaç defa görüşmem olmuştu.Almanya onay verdiyse Büyükelçilik mecburen onay vermesi gerekiyor.

serkantan

:-\ umarım oyledir. Tam 74 gundur. Bekliyorum ((( InsAllah olumlu sonuc gelir. Konsoloslugu Telefon ve mail ile rahatsizda etmek istemiyorum.  :-\

tugce_doerjer

vizeyi almanya veriyor.eger almanyadan onay cikarsa turkiyedeki konsolosluk yok ben vermem diyemez.sonucta arastirma ve evraklarin islenmesi almanyada yapiliyor. eger onay cikarsa gelir

serkantan

Kesin bir yanlışlık var benim başvurumda benden sonra başvuran tüm arkadaşlar Ankara'dan vizeyi aldı . Benim pasaportu hala bekletiyorlar . Yoğunluktan kaynaklı olmaması lazım .  :-\ :-\ :-\   offoff:) offoff:)

tugce_doerjer

ankaradan basvuran herkes ayni sehire gelmiyor sonucta. yogunluk fazlaysa geleceginiz sehirin yabancilar subesinde islemlerde uzun surer.yada sizin evraklara bakicak olan memur hastadir yada izindedir. herkes baska baska sehirlere gidiyor.herkesin evraki,durumu farkli. kimseyle kendinizi karsilastirmayin.

serkantan

Konsoloslukla tekrar gorustum ve yine ayni cevap aldim. Yyabancilar  dairesinden cevap alamadiklarini soylediler . 2. Kez mail atmislar , cevap vermeleri icin . InsAllah dogru soyluyorlardir. Ama yabancilar subeside cevap verdiklerini soylemisti ..  :(

bat_u

kesin Almanya'da sorun vardır.ankarada birşey yok stadt onay verirse bura zaten veriyor tekrar dediğimiz gibi belliki Almanya'da birşeyler dönüyor eşin üstüne üstüne gitsin.belkide stadt daha mail/fax cevap göndermemiş olabilir bende başvuru yaptım 3 hafta geçmesine rağmen daha belgeler almanyada bile değilmiş

serkantan

Maili 2. Kez gondermisler . Ve onayladiklarini soylemisler . Bakalim simdi ne yapacaklar bekletmek icin haftaya 3 ay olacak.

bat_u

yabancılar dairesi onay verdiyse ama onay verdiğine eminsen gerisi gelir Allahın izniyle.
Allah sabır versin

serkantan

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) ve bugün 15:30 da vizeyi almış bulunuyorum .. Yarımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler .. Allah Bekleyen arkdaşlara sabır versin . inşAllah onlarda en yakın zamanda hayırlı haberler alırlar .. tam 82 gün bekledim .. ve mutlu son  halayy:) halayy:)

bat_u

Alıntı yapılan: serkantan - Nisan 16, 2014, 07:39:04 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) ve bugün 15:30 da vizeyi almış bulunuyorum .. Yarımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler .. Allah Bekleyen arkdaşlara sabır versin . inşAllah onlarda en yakın zamanda hayırlı haberler alırlar .. tam 82 gün bekledim .. ve mutlu son  halayy:) halayy:)
hayırlı olsun Allah geride kalanlara sabır versin.

tugce_doerjer

serkantan