passporta sıkıntı olurmu aile birelşimi ??

Başlatan aragorn, Nisan 17, 2014, 10:15:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aragorn

Arkadaşlar benim 1 senelik passaportum var şimdi bana randevuyu 3 ay sonrasına verdiler yani passportu cıkaralı 4 ay  olacak randevuya başvurdum zaman orda en az bir yıl geçerli passport diyolar acaba sorun olurmu ??? randvu tarihinden itibaren 8 ay gecerli olcak daha passportum

bat_u

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 17, 2014, 10:15:42 ÖS
Arkadaşlar benim 1 senelik passaportum var şimdi bana randevuyu 3 ay sonrasına verdiler yani passportu cıkaralı 4 ay  olacak randevuya başvurdum zaman orda en az bir yıl geçerli passport diyolar acaba sorun olurmu ??? randvu tarihinden itibaren 8 ay gecerli olcak daha passportum
zaten sana 1 yıllık vize veremiyolar maximum ya 3 yada 6 aylık vize veriyolar.daha sonra o vizeyle almanyada gerekli yabancılar dairesine gidip aufenthaltserlaubnis alıyorsun.Eğer pasaportunun süresi dolmuşsa dış makamdaki türk konsolosluğudan yeni pasaport alabilirsiniz.Buradaki alman konsolosu açısından sıkıntı olmaz merak etmeyin.

fuk_18

belli olmaz vizeye basvurdugun günden itibaren 1 yillik deniyor,sans isi birseyde diyebilirler demeye bilirlerde

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 17, 2014, 10:15:42 ÖS

aragorn

Ufuk kardeş yani demek istedin adamların tamamen keyfine kalmiş bişey bu passport olayı bana diyolar 1 senelik passport al aliyorum veriyolar 3 ay sonrasına vize randevusu ne mantığı bu ben 3 aylık vize için mecburmuyum 2 senelik passport cıkartmayaa ????

bat_u

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 18, 2014, 12:09:11 ÖÖ
Ufuk kardeş yani demek istedin adamların tamamen keyfine kalmiş bişey bu passport olayı bana diyolar 1 senelik passport al aliyorum veriyolar 3 ay sonrasına vize randevusu ne mantığı bu ben 3 aylık vize için mecburmuyum 2 senelik passport cıkartmayaa ????

kardeş kusura bakmada herşey yolunda gittidemi pasaport kaldı yahu.zaten konsolosluğa ilk girdiğinde kadın hemen alıyo pasaportunu taratıyo bilgisayardan herşey gözükür olmassa zaten işlem yapamaz.merak etme benimde öyle oldu aldılar işleme

fuk_18

aile birlesiminde genelde herkez 2 senelik aliyor eger almanya degistirim daha ucuz diye aldiysan 1 yillik, suanda 200 euro Almanya'da 10 yillik pasaport dusun artik eskiden di onlar eski dedigimde 2 sene once yani :D

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 18, 2014, 12:09:11 ÖÖ

aragorn

Ufuk kardeş ben almanya gideyim passport umrumda değil süresi geçti geçmedi gelirim gene türkiyede uzatırım passportu burda uzatırım ama bunlardan haber bekliyorum şimdi passportu uzatım adamlar aradı dedi gel haftaya elde passaport yok maf olurum :D

aragorn

Alıntı yapılan: bat_u - Nisan 18, 2014, 12:15:36 ÖÖ
kardeş kusura bakmada herşey yolunda gittidemi pasaport kaldı yahu.zaten konsolosluğa ilk girdiğinde kadın hemen alıyo pasaportunu taratıyo bilgisayardan herşey gözükür olmassa zaten işlem yapamaz.merak etme benimde öyle oldu aldılar işleme
aynen kardeşim bütün evrakları 1 hafta ayarladım randevumuda erken cekmem için faks cekdim... de şu passport takıldı aklıma sadece :D o kadar huylandiriyor bu adamlar beni o kadar kıl insan bunlar