yabancilar polisini esimi cagirmis

Başlatan Break4Love, Nisan 28, 2014, 05:36:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Break4Love

Acaba ne zaman vize gelir veya daha çokvarmi  mesela esim e soru soracaklarmis  sordular diyelim ve viEyi verdiler ne zaman elimde olur

tugce_doerjer

ne sordugunuzu anlamadim ben kusura bakmayin.

Break4Love

Esimi bugün alman polisine gönderdim yabancipar polisine onlarda bizde sizi bu perşembe cagiracaktik  demişler. Hadi diyelim cagirdilar ve soruyu sordular vizem ne zaman gelir

fuk_18

bu ayni ben ne zaman ölecegim gibi birsey oluyor sordugunuz soru,kimse bilemez yabancilar dairesi onaylar ise 15 20 gunde surebilir 1 ayda siteyi takip ediyorsan vize cikma ortalamisini alabilirsin

Alıntı yapılan: Break4Love - Nisan 28, 2014, 11:45:13 ÖS
Esimi bugün alman polisine gönderdim yabancipar polisine onlarda bizde sizi bu perşembe cagiracaktik  demişler. Hadi diyelim cagirdilar ve soruyu sordular vizem ne zaman gelir

Break4Love

Yok arkadasim eğeresinize sorulursa o hafta iiçinde vize esinize gelir dedi dogrumu oortalamasınedir

tugce_doerjer

bunun bir ortalamasi yok ki. esinize yabancilar subesi onay verir 1 ay vize bekler.birsey demezler iki haftada gelir. bazen biz evraki gonderdik derler evrak gelmez, evrak gelir cok yogundur konsolosluk vizeyi basmaz bekletirler. yani ufuun dedigi gibi ne zaman olucen demekle ayni bu soruda.

Break4Love

Saolun cevap için iinşAllahbi an oönce gelir ya tickoff:) tickoff:)