mesleğimin getirisi orda ne kadar?

Başlatan Break4Love, Nisan 19, 2014, 11:34:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

daha almanyaya gelmeden,geliceginiz sehirin getirisini goturusunu ogrenmeden dusundugunuz seylere bakin.yapmayin Allah askina. kacak calisicaksaniz da hic bosuna gelmeyin cunku geri gonderirler sizi bulurlarsa hemde bir daha geri gelmemek kosulu ile.... hele bi gelin,durumunuzu netlestirin sonra dusunun ilerisini.bu ne acele anlamadim

Break4Love

esim ve cocugum var Bende bu konularda Hasasim Yani Ona Buna agiz eymemek adina ama duyduguma gore Bu gibi Konulari almanlar gecmis Gereken Yardimi Yapiorlarmis Saolun bilgi icin

Giland

Esin issizlik maasi ile geciniyorsa birde cocuk varsa yek cocuk icin 184 euro veriyor devlet sanada esin calismedigi icin 368 euro. Bir kisinin bir aylik yemek parasi hesabı. Aralik da gittigimde Köln de arastirmistim biraz. is muhabbetine girmistik arkadaslar ile de 3 ay calismak yasak  kurs süresince 6 ay part-time calisabiliyormussun. Kesinlikle de kacak calisma.
Bende vize bekliyorum senin gibi ailebirlesimi icin. Doğum icin turist vizesi alarak gitmistim ayrica vizem bitince yabancilar subesinden de vizemi uzatmistim. ve moderatör arkadaslar daha iyi bilirler ben okuduğum seylere dayanarak söyüyorum. Sanırm en az 9 ay sabit tam saat bir iste calisamiyacagiz.
Ayni senini gibi bende muzdaribim. Bende cnc operatoru ayrica programcisiyim. agir sanaii iscisiyim. Tr de cok iyi kazaniyorum. ama burada ki bilgim tecrubem orada hic bir ise yaramayacak sanırm :embarassed: