Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevahil

slm  sorum var cevap bulabılırmıyım

EL-TURCO

Alıntı yapılan: sevahil - Mayıs 23, 2014, 04:01:50 ÖS
slm  sorum var cevap bulabılırmıyım
Buraya bakin lütfen konunuz tasindi !!!

https://www.almancax.com/forum/esimden-siddet-gordum-ve-turkiyede-birakti-ne-yapabilirim-t21374.0;msg239447#new

bayros55

arkadaslar bı sorum olacak nısanlım 20 yasında ve universite ogrencısı aynı zmanda alman vatandası..bılgısı olan bı arkadasa evlılık konusunda sorularım olacak yardımcı olursanın cok sevınırımm sımdıden tesekkurler

Soziologe-D

hadi ben bilmiyorum, bilenler niye sohbet etmiyor burada  ;D

alanyali

Alıntı yapılan: bayros55 - Mayıs 25, 2014, 09:12:57 ÖS
arkadaslar bı sorum olacak nısanlım 20 yasında ve universite ogrencısı aynı zmanda alman vatandası..bılgısı olan bı arkadasa evlılık konusunda sorularım olacak yardımcı olursanın cok sevınırımm sımdıden tesekkurler

aile birlesimi dusunuyrsan hemen idatayi arayip konsolosukdan termin al ve almanca a1sinavina hazirlan esinde bu arada evlenme ehliyet belgesini hazirlatsin. tabiki bu belge icin sende birtakim belgeler hazirlatacaksin onlari esine soyliyecekler cunki her eyalette farklilik gosteriyor .trde nikahinizi bu sekilde kiyabilir, sonrasinda aile birlesimine basvurabilirsiniz. ama bir yol dahavar. ogrenci iseniz ogrenci vizesi alip , evlenip kalan arkadaslar taniyorum zor surec Allah kolaylik versin Allahdan sabir diliyorum simdiden ....

Mutim1907

Ve Selamın aleyküm.. eskilerden kimler var?

Fatihh18

suluboya

Alıntı yapılan: Mutim1907 - Mart 21, 2018, 05:56:19 ÖÖ
Ve Selamın aleyküm.. eskilerden kimler var?

eski kulagi kesiklerden kim kaldi dicektin heralde..

Mutim1907

Vayy be , zaman neleri götürdü özünden.. kimler kaldi. kimler devam etti bellii degil. hayatta olanlara selam olsun!