A2-B1 SINAVINDA A-2 ALMISIM ??

Başlatan metinelektronik, Temmuz 25, 2014, 01:03:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinelektronik

Merhaba ben 1 senedir almanyada yasiyorum zorunlu almanca kursunun tamamina katildim sinav sonucunu bugün ögrendim bildiginiz üzere A-2 -B-1 sinavi ortak yapiliyor ben bu sinavdan a-2 almisim ama benim ögrenmek istedigim su ben kursu tekrar aradigimda bana tekrar zorunlu olan saat icin kursa gelmemi ve bunun zorunlu oldugunu söylediler bende kursda pek bir anlamadigimi  evde calismak istedigimi bu sekilde daha fazla ögrendimi söyledim zaten gündüzleri calismam gerekiyor .. sizce bu gercekten zorunlumu yoksa dil kurslarinin bir politikasimi zorunlu kurs ve orienti. saatlalerimi tamamladim bunu kesin olarak nerden ögrenebilirim.  ben kendim calisip sadece sinava girmek istiyorum.?? sizce bu mümkünmüdür saygilar ...

Reyya

Hayır hiçde kursa katılman zorunlu değil arkadaşım. Zaten a2 aldıysan, kursa 3 ay daha devam edip imtihana giriiyorsun,  kursa katılmadanda hazırlanıp imtihana girebilirsin AMAA  kursa 3 ay daha devam edersen  imtihana bu son 3 ayda çok iyi hazırlıyorlar. Deneme testleri yaptırıyorlar. anlayacağın sıkı hazırlıyorlar. benden söylemesi. Başarı oranın 3 aylık kursla daha iyi olabilir tabii bu senin tercihin. şayet katılmayacaksan mutlaka imtihan gününü öğren zaten imtihan günüde son günlerde belli oluyor. Başarılar.

metinelektronik

Cevap icin cok sagolun bu cevabinizdan anladigim kadariyla katilmam tatafima yararli  olacak ama bir firmada is buldum. Bu isde bir daha bulamayacagim türden bir firma  ve ikisini  ayni anda götürmek istiyorum ama is vardiyali olucak galiba firmaya durumu izah ederim. InsAllah anlayisla karsilar bir taraf dan da i.h.k.  mevcut meslegimi denklik icin burada bir kac firmada calismam gerekecegini söyledi. yoksa kurstan kacmak istedigimden filan degil tüm kurs boyunca toplam 4 gün gitmedim onunda raporunu teslim ettim. Iyi geceler.

Reyya

evet gitme zorunluluğu yok..o halde  kendiniz hazırlanın tabiki iş daha önemli.  Aslında elimde b1 ile ilgili bir test kitabım var. Keşke size ulaştırabilsem.