Almanca film

Başlatan Bastian Schweinsteiger, Ağustos 17, 2014, 02:21:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bastian Schweinsteiger

Doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum ama almanca bildiğiniz güzel şakalı komikli film var mı ? Korku aksiyon macera bilmem ne sevmiyorum sadece komedi  utanan:)  :haha: funny:)

tugce_doerjer

türkisch für anfänger dizisi var. youtube dan izleyebilirsin cok komik :)

Bastian Schweinsteiger

Teşekkürler biliyorum bunu fragmanına bakıp beğenmemiştim ama izlicem inşAllah güzeldir Twitterda TT bile olmuştu bu film  ya:)

EL-TURCO

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ağustos 17, 2014, 09:19:04 ÖS
türkisch für anfänger dizisi var. youtube dan izleyebilirsin cok komik :)
benimde aslinda en nefret ettigim dizidir.Nedenine gelince böyle carpik bir aile düzenine güya ilimli olarak bize enjekte etmeye calistiklari icindir.Koca Türk es alman,kadinin kizi ile adamin oglu iliskiye giriyor ,adamin kizi basi kapali olarak lanse edilip cevirdigi düzenler anlatiliyor bir yunan cocukla.isin güzel tarafi bu dizide sadece kocayi oynayan sahis Türk digerleri yabancidir.(tabii ki Türk olsun demiyorum ) Türk örf ve adetleri ananeleri Burda bilinerek kasti bir sekilde cignenmistir.
Komedi mi evet komedi ama neye nasil gülmek istedigine bagli.
der ya üstad Bedri Tahir Adakli Caresizim gülerim ,aglanacak Halime ......

EL-TURCO

Til Schweiger ve veya Matthias Schweighöfer filmleri genelde makaradir.yasin +18 ise  byby:)
YouTube da rahatlikla bulursun.
Bu da fena bir film degildir bak Burda da Bizi ne olarak göstermisler. :-) Filmin ismi 1 1/2 Ritter

tugce_doerjer

aaa hadi ya. ben daha 5. bolumu izliycektim :D diziyi izlemeye gerek kalmadi.boyle sacma sapan bir konusu varsa kalsin o zaman  okey:)

Bastian Schweinsteiger

Matthias Schweighöfer i de biliyorum what a man diye bi filmini izledim 2 gün önce güzeldi  ya:) okey:)

EL-TURCO

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ağustos 18, 2014, 01:42:58 ÖS
aaa hadi ya. ben daha 5. bolumu izliycektim :D diziyi izlemeye gerek kalmadi.boyle sacma sapan bir konusu varsa kalsin o zaman  okey:)
maalesef öyle.Kimin eli kimin cebinde :-)
what a man izledim güzel eglenceli film.
Friendship tavsiye ederim iyidir

Bastian Schweinsteiger

Til Schweiger filmi Kokowääh de çok iyi Kokowääh 2 de çıkmış ama hiçbir sitede bulamadım nete düşsün onuda izlicem  kur;)