Aile birleşimi yardım arkadaşlar lütfen

Başlatan Ugurcan406, Ekim 08, 2014, 01:24:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugurcan406

Iyi akşamlar arkadaşlar. Ben eşimle aile birleşimi yapacam eşim hem Türk vatandaşı hemde alman biz Türk kimliğiyle nikah kıydık. 21/3/2014 düğünümüzde 10/8/2014 Türkiye'de yaptık ben Kıbrıs'ta yaşıyorum uzun yıllardır benim sorunum şu

Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burda Türkiye'deki gibi aile birleşim kursları yok cünkü burda evlenipte aile birleşimi yapan insan hiç yok onun için kurs filan da yok ben kendim çalışarak 6 çı ayda bu sınava girdim ve geçemedim. Ve şimdi yine kendim çalışıyorum sınava elimden geldigi kadar cünkü iş saatlerim çok uzun sabah 8 akşam 8 çalışıyorum ben şimdi bu sınavı yine geçemezsem ne yapacam Türkiye ye gidip kurs görecem imkanımda yok cünkü 4 5 ay orda yaşayamam askerligimi tecil ettiriyorum ve bedelli askerlik yapmak istiyorum bu hakkımı kaybetmek istemiyorum sınavı geçemezsem ben herhangi bir itirazda bişide nasıl bulunacam bu dili öğrenecek imkanım burda olmadıgını lütfen bilgilerini bekliyorum

Ugurcan406

erddinc

İyi günler
https://www.almancax.com/ a1 eğitim set var alıp başarılı olan arkadaşların yazısını okudum 25 tl.
Start Deutsch A1 Adlı Almanca Ders Kitabı
Almanca Eğitim DVD 'si
Almanca Kelime Kartları var içersinde.

İstersen o şekilde tempolu çalış birde goethe sitesinde çıkmış sorular şeklinde testler var sınav soruları normal sınav şeklinde sesli yazılı vb. onlara çalış

erddinc

4-5 ay yaşamana gerek yok ankarada hızlandırılmış 20 günlül eğitim var.Çok aşarı memnunlar youtube de videolarını izledim.
firmanın adı altın geçit imkanının dahilindeyse mutlaka git derim.

Ugurcan406

Tşk ederim kardeşim inş halledecem bu sınavı

erddinc

Alıntı yapılan: Ugurcan406 - Ekim 10, 2014, 09:35:52 ÖÖ
Tşk ederim kardeşim inş halledecem bu sınavı

Rica ederim.
Bende aynı başladım çalışmaya devam  cofe:) cofe:)