4 ay sonra randevu 5 şubat 2015!!

Başlatan Ugurcan406, Ekim 10, 2014, 09:37:22 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugurcan406

Arkadaşlar bana 5 şubat 2015 randevu verdiler bu çok anormal bir durum mu ?

Giland

Başvuru yapacağın konsolosluğun yoğunluğuna göre veriliyor tarihler. Sanırım Ankara veya izmir den başvuru yapacaksın. istanbulda işerler biraz daha hızlı ilerliyor çünkü. Ben randevu aldığımda 2 hafta sonrasına vermişlerdi istanbul için.

Ugurcan406

Ankara'dan aldım randevuyu neden Ankara'da daha hızlı yürümesi gerek dimi

dejavu1347

Alıntı yapılan: Ugurcan406 - Ekim 10, 2014, 05:58:51 ÖS
Ankara'dan aldım randevuyu neden Ankara'da daha hızlı yürümesi gerek dimi

Ankara'ya bağlı çok fazla şehir var. İstanbul sadece Marmara bölgesinden sorumlu

erddinc

Doğru bende bu hafta aldım 6 şubata verdiler İzmir .

maybe000

ankara abartmış durumu arkadaşlar yuh demek istiyorum yani dört ay nedir ya bunun bir yolu yok mu pes insanlar yarim senede sabirli olma durumunu öğrenexekmis

erddinc

Alıntı yapılan: maybe000 - Ekim 10, 2014, 11:51:57 ÖS
ankara abartmış durumu arkadaşlar yuh demek istiyorum yani dört ay nedir ya bunun bir yolu yok mu pes insanlar yarim senede sabirli olma durumunu öğrenexekmis

İzmirde aynı şekilde.

Ugurcan406

Beklemek çok zor arkadaşlar 5 şubat nedemek ya

öz_90

Ağustos 11 de randevu aldım İzmir için 20 Kasıma gün verdiler beklemek gerçekten bir işkence >:(

Ugurcan406

Beklemekle zaman geçmiyor hiç..
Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum Ankara'da başvuruyu yaptıktan sonra ertesi gün Kıbrıs'a dönmeyi düşünüyorum acaba beni baştan Ankara'ya çagırırlarmı ?

gocayoruk

eğer pasaportunu geri posta yolu ile istediğini orada belirtirsen yardımcı olurlar zaten sorarlar  posta istermisiniz sizmi gelip alacaksınız diye . posta yoluyla istersen birdaha ankaraya gitemene gerek kalmaz kardesim Allah yolunu acık etsin

muro158

9 temmus ta randevu aldım 20 ekim e  gün verdiler. Ankara başkonsolosluğu