sizce hangisi iyi olur

Başlatan faceyyy, Ekim 26, 2014, 01:44:12 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

faceyyy

selam arkadaşlar
benim nişanlım alman vatandaşı ve almanyada yaşıyor bende almanyaya gitmek istiyorum. biz nikahı burdamı kıyalım yoksa almanyada mı? sizce hangisi daha iyi olur evraklar ve zaman bakımından?

fuk_18

ikiside ayni sürer evraklarda hepsi ayni degisen pek birsey yok

Alıntı yapılan: faceyyy - Ekim 26, 2014, 01:44:12 ÖÖ
selam arkadaşlar
benim nişanlım alman vatandaşı ve Almanya'da yaşıyor bende almanyaya gitmek istiyorum. biz nikahı burdamı kıyalım yoksa Almanya'da mı? sizce hangisi daha iyi olur evraklar ve zaman bakımından?

gocayoruk

türkiyede kıyman daha avantajlı olur güzel kardeşim.  daha basit ve ileriki dönemlerde türkiye gelmek isterseniz tekrardan nikah kıyma durumundan muaf oluyorsunuz. eğer imkanınız varsa türkiyede kıyın 2gün icinde kıyılıyor zaten nikah dediğin.

fuk_18

:) almanyada nikah kiyinca turkíyede gecmiyormu yani

Alıntı yapılan: gocayoruk - Ekim 29, 2014, 04:19:37 ÖS
Türkiyede kıyman daha avantajlı olur güzel kardeşim.  daha basit ve ileriki dönemlerde Türkiye gelmek isterseniz tekrardan nikah kıyma durumundan muaf oluyorsunuz. eğer imkanınız varsa Türkiyede kıyın 2gün icinde kıyılıyor zaten nikah dediğin.

KaLpSiz

ben Almanya'da evlendim turkiyede gecerli degil mi abowww  yaril:) turkiyeden de baska biriyle daha evlenebilirim desenize  yaril:)

EL-TURCO

Nikahi almanyada istiyorsaniz ona göre vize basvurusu yapmaniz gerekir.tabii kendine göre avantajlidir ama bu vizeyi eger daha önce almanya girisi cikisin- ve almanca diline sahip degilseniz yoksa alman zordur.Size Trde nikah kiydirmanizi tavsiye ederim.Ben kendim almanyada evlendim ve ve bu türden vizeyi aldim.eger sizde bu sartlara sahipseniz tabii ki almanya...

jeremyrenner

Benim başımdan geçeni anlatıyım, ben turist vizesiyle gittim evliliğe başvurdum reddedildi nedeni ise vizemin turist vizesi olduğuymuş. Biraz araştırdık evlilik vizeside basit verilmiyormuş diye öğrendik ve evliliği Türkiye'de yaptık benimkisi 4 ay oldu aile birleşimim başvuralı ama eninde sonunda vericekler bence sende evliliğini tr de yap 2 gün sürüyor sadece