engelli sol gözüm görmüyor aile birleşimi

Başlatan selimözgüven, Kasım 02, 2014, 09:06:22 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selimözgüven

iyi akşamlar herkese

geçirdiğim bir kaza sonucu sol gözümü kaybettim eşim alman vatandaşı aile birleşimi vizesi için sol gözüm görmüyor diye vize başvurumuz red olur mu ?

yardımcı olursanız sevinrim %40 raporum var bir gözüm görmediği için

HasretimSana

SelamunAleykum Selim kardes.

Ayni durumda olan biriyim bende senin gibi sol gozumu kaybettim. Hemde nisanliyken oldu kaza ve sol gozum tamamen gormuyor. Bende Almanyaya geldim ve geleli de bir sene oldu. Oncelikle sunu soylemeliyim ki ben vize basvurusunda bundan hic bahsetmedim kimseye ve konsolosluktaki memurlara da. Ayrica raporum da yok ben suanda sol gozumde protez kullaniyorum ve inanki hic birseye engel degil. Ayrica engelli olanlara da sorun cikartmiyorlar bunu da biliyorum ama ben yine de bahsetmedim bu konuda konsoloslukta. Daha once evlilik yoluyla gelenler de var engellilerden. Kulagi duymayan olsun, gozu gormeyen, ayagi tutmayan.. senin benim gibi yuzlerce de gurbetci var ve olacakta.. Sakin moralini bozma ayni durumda oldugumuz icin yazayim dedim. Ben bahsetmedim bi engel cikmadi. bazilari da soyluyor engel cikmiyor vizede. Ama sen bilirsin ben yine olsam yine bu konuyu es gecer vize gorusmesinde bahsetmezdim.. Estetik gorunum acisindan protez kullandigim icin de kimse durumumun farkina varmadi. Bir sikinti cikacagini sanmiyorum bu konu uzerine bosuna uzmeye degmez.

Esin alman vatandasiymis daha kolay olur islemlerin..

selimözgüven

Teşekkürler Benimde sinirden zarar gördü sol göz hiç görmüyor dışarıdan kimse anlamıyor yanı tek sorun abi işte benım basımda ameliyat  izi var ordan sorarlarsa kafa tası catlamıstı ama bedenen gözüken dikiş izleri onu sorarlarsa ameliyat oldum kaza gecırdım derim gözü karıştırmaya gerek yok o zaman teşekkür ederim içim rahatladı abi

fuk_18

sorun yok gozum gormuyor desende bir sorun olusturmaz merak etme o konuda a1 alimissindir zaten