Vizeyi alan kacmasin arkadaslar

Başlatan pygmailon, Kasım 13, 2014, 11:36:45 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turkiyem25

Arkadas hakli turk olanlar resmen surunuyo ayrimcilik var

pygmailon

Alıntı yapılan: Giland - Kasım 17, 2014, 03:00:43 ÖS
Eski konuları okursan ben ve benim gibi hatta benden daha kısa sürede vize alan insanlar var. 24 günde vize alan bir bayan vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ona bakarsan bir arkadaşım 9 ay da aldı vizesini. Karısının maaşı yetersiz vs.. uzattılar bir sürü bunlar istisna. Aile birleşimi yapacaksan eşinin maddi geliri evinizin m2 hesaplanır, her hangi bir problem çıkmaz ise ve yabancılar şubesi çok yoğun değil ise 4 ile 10 hafta arası değişiyor vizenin geliş süresi.
Peki Alman vatandasi oldugunda es bu soyledigin maas ve ev m2 si durumlarinda daha mi kolaylastirici oluyorlar?

turkiyem25

Arkadasim alman vatandasinda maas sormuyolar otelde olsa sadece bir adres bile yeterli tabiki arada dag kadar fark var

turkiyem25

Ben yakin cevremdede cok sahit oldum ne olaylar varya. Herkes konusuyo ama tahmin baska bisey yok

öz_90

Persembe günü İzmir Almanya konsolosluğunda randevum var

antalya88

03.11 de izmir alman konsoloslugundan esim cocuk uzerinden aile birlesimine basvurdu,vize süreci ne kadar sürer acaba

öz_90

Bugün tam anlamıyla aile birlesimi vize başvurumu tamamlamış durumdayım artık sırada sabredip beklemek var... 😊

alanyali

alanyali

Hanim alman vatandasi , gecen ayin 20 sinde vize basvirisi yaptim esim bu ayin 16 sinda butun evraklari verdi ama hayla bekliyom bekliyom bekliyom .....

alanyali