cinnet GELIYORR VALLAH BENZINLEYIP EYLEM YAPACAM YAAA >:(

Başlatan alanyali, Kasım 25, 2014, 09:55:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alanyali

offoff:)

Yaw arkadas kimlere baksam herkez almanyada esi evraklari verdikden sonra 2 gun 3gun 5gun bir hafta icinde pasaportum gelsi diyoe hanim evraklari vereli yarin 10 gun oluyor hanim alman vatandasi hayla ses seda yok cinnet geliyor icimden  eylem yapzcam konsoloslugun onunde atesleyecem kendimi  offoff:) offoff:)

turkiyem25

1 haftami kafayi yemis diyenler almanyaya evraklarin gelmesi en az 2 hafta vizenin en erken sonuclanmasi bisey olmazsa 4 ile 6 hafta bundan erken bekleme surec dahada uzarsa yogunluktan uzar

alanyali

Alıntı yapılan: turkiyem25 - Kasım 25, 2014, 09:57:49 ÖS
1 haftami kafayi yemis diyenler almanyaya evraklarin gelmesi en az 2 hafta vizenin en erken sonuclanmasi bisey olmazsa 4 ile 6 hafta bundan erken bekleme surec dahada uzarsa yogunluktan uzar

Yanlis anladin esim evraklari vereli 10 gun oluyor ...

alanyali

Nasil delirmeyeyim eller vizesini alip ucuyor ben ?? Koselerde agliyom :(

KaLpSiz

Oooo sen simdiden boyle yaparsan kafayi.siyirirsin ben.yasadiklarimi.anlatsam. seninki yaninda ne.ki 3 ulkede.kaldim.iltica ettim.ac kaldim.sigarasiz.parasiz.kaldim almanyada.esimle.tanistim.evlendim bir.seneden fazla.oturum.vermediler ne.calisabildim.ne rahatca biryere.gidip.gelebildim ama.kursumu.basariyla.tamamladim.o.arada.  cocugum.dogduktan sonra 1 ay.icinde.oturum.verdiler ve turkiyeye gittim 3.5 seneden sonra.ilk.defa.ailemi.gordum. vs vs bu benim.tercihimde avrupaya gelmek pismanmiyim diye sorarsan degmez avrupa.icin bu kadar.cekmeye turkiyede bir elim.yagda bir.elim.bagdaydi. sen evinde. Pasa pasa oturup oturumunu beklerken ben esimi gormek.icin 14 saat aktarmali yavas trenlerle yolculuk.ettigimi bilirim.onun icin tr den gelenler daha sansli cunku bizim.cektigimiz.zorluklari.cekmiyorlar avrupayi da gozunde buyutme.kucuk bir yere dusersen o kadar SIKICI bir hayat seni bekliyorki anlatamam simdi vize hevesiyle yaniyorsun ama.yuzde yuz eminim.geldiginde su anda ki stresinin gereksiz oldugunu anlayacaksin bana inanmazsin ama.gel yasa ve.gor.kardes

turkiyem25

Kalpsizin dedigi dogru arkadasa oldugum yer yakin osterode o bilir. Avrupa insana arkasi gizli bi cennet gibi geliyo sanki burda hersey sen konusmadan yorulmadan ayagina gelecek veya hersey seni bekliyomus gibi geliyodur ama kalpsizin dedigi gibi gelince anlicaksin ama herkesin gelmesini isterim ailesine kavussun ama bu defa turkiye ozlemi ordaki ailen arasinda kalacaksin simdi anlamicaksin belki ama doluya koysan almicak bosa koysan dolmicak yani kardes herseyin basi sabir asil mesele vizeden sonra baslayacak henuz zorluk deil seninki asil zorluk burda olacak sen daha gelmeden sabirsizsin insAllah burda daha fazla sabreder hayatini yasarsin kisacasi tabiki gel geldiginde zaten hak vereceksin

alanyali

Alıntı yapılan: turkiyem25 - Kasım 26, 2014, 12:37:29 ÖS
Kalpsizin dedigi dogru arkadasa oldugum yer yakin osterode o bilir. Avrupa insana arkasi gizli bi cennet gibi geliyo sanki burda hersey sen konusmadan yorulmadan ayagina gelecek veya hersey seni bekliyomus gibi geliyodur ama kalpsizin dedigi gibi gelince anlicaksin ama herkesin gelmesini isterim ailesine kavussun ama bu defa turkiye ozlemi ordaki ailen arasinda kalacaksin simdi anlamicaksin belki ama doluya koysan almicak bosa koysan dolmicak yani kardes herseyin basi sabir asil mesele vizeden sonra baslayacak henuz zorluk deil seninki asil zorluk burda olacak sen daha gelmeden sabirsizsin insAllah burda daha fazla sabreder hayatini yasarsin kisacasi tabiki gel geldiginde zaten hak vereceksin

KARDEİM BENİM İÇİN SIKINTI YOK PASAPORTUM GELSIN BASKA BİşEY İSTEMİYORUM EVİMİN DİBİNDE HAVALİMANI AYDA BIRKERE GELIRIM EKNOMI YONDEN SIKINTIM YOK ALLAHA SUKUR AMA BENIM SIRRFF KAFAMI AGRITTI BU PASS ISI....

alanyali

Alıntı yapılan: alanyali - Kasım 26, 2014, 01:32:31 ÖS

KARDEİM BENİM İÇİN SIKINTI YOK PASAPORTUM GELSIN BASKA BİşEY İSTEMİYORUM EVİMİN DİBİNDE HAVALİMANI AYDA BIRKERE GELIRIM EKNOMI YONDEN SIKINTIM YOK Allah'a SUKUR AMA BENIM SIRRFF KAFAMI AGRITTI BU PASS ISI....

Cinnetli bir gun daha .....

KaLpSiz

Alanyali kardes dert etme eninde sonunda pasaport vizen vs eline gecer askerlik gibi dusun bitmez saniyorsun bir bakmissin teskere elinde seneler gecincede askerligi hatirlamiyorsun bile bu gunleride unutursun isler yoluna girince

alanyali

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Kasım 30, 2014, 09:43:18 ÖS
Alanyali kardes dert etme eninde sonunda pasaport vizen vs eline gecer askerlik gibi dusun bitmez saniyorsun bir bakmissin teskere elinde seneler gecincede askerligi hatirlamiyorsun bile bu gunleride unutursun isler yoluna girince

Bimer e yazdım Maduriyetimi yardımcı olsunlar diye bakalım şimdi ne olacak :o :o :o

tugce_doerjer

bu kadar stres yapmayin yogunluktan dolayi islemler gecikiyor normal.simdi noel oncesi daha da yavasladi zaten isler. evraklarinizi vermissiniz, isleme alindiktan sonra kisa surede cikar vizeniz. gec olsun ama sonuc güzel olsun  okey:)

önder55

inşAllah 23 aralıktan önce gelir... yoksa bekle bekle bekle
gören de ülkeyi satışa çıkardılar onu alacaz sanacak.
Allah cumhurbaşkamız ergodan ı başımızdan eksik etmesin . göreceksiniz herşeyi yoluna sokacak.
dance:) dance:) dance:)

Giland

Alıntı yapılan: önder55 - Aralık 12, 2014, 01:42:05 ÖS
inşAllah 23 aralıktan önce gelir... yoksa bekle bekle bekle
gören de ülkeyi satışa çıkardılar onu alacaz sanacak.
Allah cumhurbaşkamız ergodan ı başımızdan eksik etmesin . göreceksiniz herşeyi yoluna sokacak.
dance:) dance:) dance:)
Göreceğiz...