Arkadaslar vizemi aldim dun geldim leipzig deyim :)

Başlatan alanyali, Aralık 12, 2014, 12:21:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alanyali

Selaminaleykum almancax ailesi oncelikle sayfada emegi gecen herkeze sonsuz tessekkurederim ozelikle her konuda yardimci olmaya calisan fuk_18 olarak bildigimiz ufuk kardesime cok tesekkur ederim almanyaya geldik gelmesinede gelmekle is bitmiyorki . Simdi sizden ricam cizemi nasil uzatmam gerekiyir aylik isini nasil halletnem gerekiyor binlari ogrenmek istiyorum  giden arkadaslarin tecrubelerini yazmalarini rica ederim . Simdiden kolay geldin bekley enlere  Allah sabirlar versin :)

önder55

kardeş çok sevindim yemin ederim kendi vizem çıkmış gibi. alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:)
bekle bekle ne zaman gelcek benim ki bilmiyorum.stres ten telefonumu bile kırdım düşün  yani
bir bilgisayarım kaldı. inşAllah herşey gönlünce olur Allah yeni hayatında başarılar mutlu huzurlu yaşamak nasip etsin(amin)

önder55

Die Ausländerbehörde
Prager Straße 128, 04317 Leipzig, Almanya
burayı ziyaret kardeş inanıyorum seni çooookk özledier. yuppi:) yuppi:) yuppi:) dance:) yaril:) yaril:)

Giland

ilk önce ikametin için anmelden yapman gerek. daha sonra eşinin sigortası üzerinden sigorta kartı çıkarttırmanız gerek 1 2 ay arasında geliyor ortalama ihmal etmeyin öncelikle bunları bir an önce yapın. Daha sonra yabancılar şubesinden hangi evraklar isteniceğine dahil bir liste vermeleri gerekli sigorta kartın gelene kadar istediklerini hazırlayın sigorta kartın geldiği gibi gidin yabancılar şubesine.

NRW Köln için böyleydi Leipzig nasıl bilmem ama bir farkı yoktur diye tahmin ediyorum.