kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antalya88

Yalnız şunu belirtelim... Her eyalet tatil yapmıyor bugün... Eyalete göre değişiyor... 😊

Busrasalih

VAllahi tatili falan artık bi kenara bıraktım bunaldım. Sizce ne zaman sonucum gelir yardımcı olacak biri varmı 😔

Busrasalih

Sonucu Yazdır
Paketiniz teslim sürecinde.
Teslimat ve Paket Bilgileri
Takip No    :   1Z1EF683DK05051737
Paket Adedi    :   1 
Gönderi Bilgileri
Alıcı Firma Adı    :   BÜ**** HA********
Alıcı Yetkili Ad-Soyad    :   
Alıcı İl    :   İSTANBUL
Alıcı İlçe    :   EYÜP
Alıcı Adres    :   YE**** MH********
Paketin Son Hareketleri
Tarih   Durumu   İşlem Yeri
06.01.2015 15:48:54   KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI   TOPKAPI

Allahım sonunda bi haber geldi 😊

antalya88

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 06, 2015, 05:15:29 ÖS
   Sonucu Yazdır
Paketiniz teslim sürecinde.
Teslimat ve Paket Bilgileri
Takip No    :   1Z1EF683DK05051737
Paket Adedi    :   1 
Gönderi Bilgileri
Alıcı Firma Adı    :   BÜ**** HA********
Alıcı Yetkili Ad-Soyad    :   
Alıcı İl    :   İSTANBUL
Alıcı İlçe    :   EYÜP
Alıcı Adres    :   YE**** MH********
Paketin Son Hareketleri
Tarih   Durumu   İşlem Yeri
06.01.2015 15:48:54   KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI   TOPKAPI

Allah'ım sonunda bi haber geldi 😊

Hayırlı olsun gözünüz aydın... 😊  umarım tez zamanda kavuşursunuz...

Busrasalih

İnşaAllahhh amin herkez tez zamanda kavuşdun inşAllah. Daha tam sevinemiyorum sonucu görmeden 😔😊 ama genede mutlu oldum bunu gördüğme

Busrasalih

Yarın inşaAllah elime kargom ulaşıcak herkesi bilgilendircem sonuç için 😊

beklemekte

Ayyyyy insAllah vizeniz geliyor hayirli olsun bilgilendirin sizlerden haber gelince seviniyorum kendi adima söyleyeyim dance:) halayy:)

brln36

öncelikle hayirli olsun :) umarim vizeniz olumludur esinize kavusursunuz :) cok sevindim haberler almaya basladik yavas yavas.eylul kasim derken basvurular sonuclaniyor umarim herkesinki olumlu olur.istanbuldan basvuru yaptiniz ve berline o yuzden beni ilgilendiriyor birazda :) acaba esiniz alman vatandasimiydi yoksa turk mu ve birde almansa ne belgeler istediler acaba

Busrasalih

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 06, 2015, 06:52:37 ÖS
Ayyyyy insAllah vizeniz geliyor hayirli olsun bilgilendirin sizlerden haber gelince seviniyorum kendi adima söyleyeyim dance:) halayy:)

Nasıl anlatsam bilemedim şuan dağılmış durumdayım kınsolosluktaki tanıdığım sayesinde öğrendim. Vizem onaylanmamış. Sebebini yarın kargoyla gelwcek kağıttan öğrenicem. 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Busrasalih

Alıntı yapılan: brln36 - Ocak 06, 2015, 07:19:51 ÖS
öncelikle hayirli olsun :) umarim vizeniz olumludur esinize kavusursunuz :) cok sevindim haberler almaya basladik yavas yavas.eylul kasim derken basvurular sonuclaniyor umarim herkesinki olumlu olur.istanbuldan basvuru yaptiniz ve berline o yuzden beni ilgilendiriyor birazda :) acaba esiniz alman vatandasimiydi yoksa turk mu ve birde almansa ne belgeler istediler acaba

Türk vatandaşıydı 3 ay dolmasına 2 gün kala sonuçlanmış kargolanmış. Ama red verilmiş 😥😥

merry

nasil yani vizem onaylanmis demistin simdi redmi gelmis??

Busrasalih

Onaylandı dememşştim aslında sadce kargo hberinin olduğunu paylaşmıştım. Kargoyu bklerkende tanıdığıma sormak istedim oda baktı ve red gelmiş dedi. Neden oldunu kargodaki kağıttan görebilirsin dedi.

Busrasalih

şimdi ne olucak nasıl olucak hiç bir fikrim yok

Busrasalih

Yardımcı olabilicek bi arkadaş varmı. şmdi ne yapmamız gerekiyo.

merry

cok üzüldüm ya gercekten hayal kirikligi :( sebebini ögrendikten sonra itiraz etmeniz gerekiyor sanirim. sebebini bekleyin.
esin türk vatandasiymisya acaba maasini felanmi yetersiz gördülerki... yoksa baska ne sebeb olabilirki :( üzüldüm senin adina gercekten

beklemekte

Aaaa nedeni ney önce onu bir öğren bence cok üzüldüm Allahimm Allahimm yaz burayada nedenini ozaman bizde bilgileniriz offoff:) :'(

Busrasalih

Maaşı aslında yeterli görünüyo 1500 € . ,Resmen yıkıldım yanlışlık vardır düşncesine kandırdımama sonuçta pasaport numarası ile bakılıyo dedim sonuca. :( çok kötü bişey