kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Busrasalih

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 06, 2015, 11:39:06 ÖS
Oraya kardesimin kayincosu gitti gecen hafta 3 haftada sonuclandi vizesi esi okuyordu alman vatandadi meslek yapiordu geldi vizesi

Ayrımcılıkta gelinen son noktaa işte alman türkk. İnşAllah bşka ülkelerde bnlara böyle yapıyodurrrrr

merry

beklemekte ve snp57 esiniz alman vatandasimi??

merry

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 06, 2015, 11:40:01 ÖS
Ayrımcılıkta gelinen son noktaa işte alman türkk. İnşAllah bşka ülkelerde bnlara böyle yapıyodurrrrr

kesinlikle katiliyorum
zaten öyle oldugu icin ben gecen sene alman vatandasi oldum.
eger türkiyeden biriyle gelecek düsünüyorsaniz herkese duyuyorum ilk atmaniz gereken adim bu bence her konuda avantajli oluyosunuz.

beklemekte

snp57

Alıntı yapılan: merry - Ocak 06, 2015, 11:40:52 ÖS
beklemekte ve snp57 esiniz alman vatandasimi??

Bu olayların vatandaslıkla bi ilgisi oldugunu düsünmüyorum
Benim esim turk vatandası mektubumuz 2 haftada ulasmıstı
Bi arkadasımın esi alman vatandasıydı onun mektubu 3 haftada ulastı
Tamamen sans meselesi diyorum ben ve bölgelere göre degiskenlik gösterdigini düsünüyorum

beklemekte

Ewet kendi vatandasi oldugu icin hep 10 adim onde olunuyor.

merry

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 06, 2015, 11:43:45 ÖS
Bu olayların vatandaslıkla bi ilgisi oldugunu düsünmüyorum
Benim esim turk vatandası mektubumuz 2 haftada ulasmıstı
Bi arkadasımın esi alman vatandasıydı onun mektubu 3 haftada ulastı
Tamamen sans meselesi diyorum ben ve bölgelere göre degiskenlik gösterdigini düsünüyorum

evet oda var hangi eyaletin dosyalari incelediginede bagliymis cünkü kimi yerde cok türk oluyo misal berlin gibi kimi yerdede az türk oluyor. Hannoverde kestiremiyorum Berline nazaren daha az ama emin degilim. insAllah cabuk olur.

beklemekte

Busrasalih simdi ben sana gercekten cok uzuldum zaten uyku duzenim gitmisti simdi hepten pert oldu yaa red gelirse Allahimmm sen büyüksün❔❔❔

snp57

Alıntı yapılan: merry - Ocak 06, 2015, 11:46:15 ÖS
evet oda var hangi eyaletin dosyalari incelediginede bagliymis cünkü kimi yerde cok türk oluyo misal berlin gibi kimi yerdede az türk oluyor. Hannoverde kestiremiyorum Berline nazaren daha az ama emin degilim. insAllah cabuk olur.

Tabiki bazı konularda ayrımcılık yapıyorlar
Kendi vatandasından hicbir belge istemezken turklerden istiyorlarr
Benimde cuma günü 6 haftam bitiyor
6 haftadır beklemedeyim :-\

Busrasalih

Keşke baştan yapsaydık ama düşünemedik işte

beklemekte

Snp57 benim esimede 6 nci gun gitti mektup sorun o deyilki vize islem sureci alman vatandasi olunca ewrak su bu hikaye oluyor Türk olunca hersey isteniyor konsoloslukta bile 60 euro yu oduyorsun sorun burda sen birsey yetersizse reddi yiyorsun o yemiyor

snp57

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 06, 2015, 11:51:27 ÖS
Snp57 benim esimede 6 nci gun gitti mektup sorun o deyilki vize islem sureci alman vatandasi olunca ewrak su bu hikaye oluyor Türk olunca hersey isteniyor konsoloslukta bile 60 euro yu oduyorsun sorun burda sen birsey yetersizse reddi yiyorsun o yemiyor

Evet o konuda haklısın
Bende az once ona degindim
Kagitların gelme gitme süreclerinde bi ayrımcılık yok
Ama diger konularda tabikide ayrımcılık yapıyorlar :-\

antalya88

Arkadaşlar...

Evrakların Almanya ya ulaşıp ulaşmadığını veya ne zaman ulaştığını bu nodan öğrenebilirsiniz... Tek gerekli olan şey başvuru takip nosu...

0228993583296 bundesverwaltungsamt Köln

antalya88

beklemekte

Aslinda bizim ülkemizde vize uygulasa varya cok daha kolay olucak bu islerde kimsenin bize bunu yapmaya hakki yok bu tam bir yipratma insani psikolojik yipratma lanet olsun

antalya88

Ayrıcaaaa şunu da belirtmek isterim... Hannoverdeki işlem yapan memur beni her seferinde tersledi  tickoff:)

beklemekte