kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antalya88

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 07, 2015, 02:47:06 ÖS
1 hafta kadar bkleyip izmir konslosluğundan pasaport numaranı takip etmeye başlayabilrsin. İnşAllah hayırlı haber gelir

Cnm..kargo ile isteyenler siteden takip edemiyor izmirin... Tek seçenek kargo kalıyor... O da vermiş olduğum nodan...

öz_90

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 07, 2015, 02:47:06 ÖS
1 hafta kadar bkleyip izmir konslosluğundan pasaport numaranı takip etmeye başlayabilrsin. İnşAllah hayırlı haber gelir

İnsAllah cok tesekkür ederim yardimin icin 1 hafta bekleyip aramaya basliycam dedigin gibi hayirli haberlerdir umarim cunku tahammülüm kalmadi artık bu arada senin adina da cok üzüldüm burdan takip ediyordum ama pes etme asla sebebini öğrenebildin mi peki Almanca 2 sayfa ne aciklama yapmislar acaba

beklemekte

Büşrasalih o sayfalarin resmini cekip gonderirmisin

Busrasalih

Arkadaşların söylediği kadarıyla geçindiremiyceğiymiş. Normalde eski iş yerinden bordrosu az olduğundan dolayı ayrılıp yeni yere 1500 euro bşladı. Ama ağustos ayında bşladı orayada. 6 ay tam 1500 euro olarak görnmedi yani eski iş yerinden 800 euro yenisinden 1500 euro olarak tamamlayıp vermiştik 6 ayı. İşe yeni bşladığı göründüğü içinde şphelenmişler.

beklemekte

Ozamanda size bir yakininiz kefil olucak ben herseye kefilim die ozamanda oluyor aslinda tam olarak kac aylik calisma istedilerki bizden 12 aylik ve suresiz is sozlesmesi

Busrasalih

Bzde karar verdik alman vatandaşlığna geçmeye artık vizeyi bklemektense onu bklemeyi tercih ediyoruz. Kndimi strese sokmadan biraz daha bekleriz napalım. :( kefil pek olmuyomuş genede avukat söylemişti. bizden 6 ay istediler. Süresiz oturumu var zaten. doğma büyüme oradaydı çnkü

antalya88

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 07, 2015, 03:37:04 ÖS
Bzde karar verdik alman vatandaşlığna geçmeye artık vizeyi bklemektense onu bklemeyi tercih ediyoruz. Kndimi strese sokmadan biraz daha bekleriz napalım. :( kefil pek olmuyomuş genede avukat söylemişti. bizden 6 ay istediler. Süresiz oturumu var zaten. doğma büyüme oradaydı çnkü

En güzeli, en mantıklısı... En doğru kararı vermişsiniz... Alman vatandaşı olunca her şey daha kolay oluyor zaten... Dularım sizinle... Umarım her şey güzel olur...HEPIMIZ için... 😉

fox57

Meraba arkadaslar bende yeni isime baslayali 7 ay oldu 5 ay sonra sözlesme bitiyo sprun cikarmi sizce simdiden patrona gidip süresiz is sözlesmesi istedem daha mi iyi olur benim icin tessekür ederim

beklemekte

Fox57 siz nezaman muracat etmeyi düşünüyorsunuzki

fox57

Esim müracat etti aralikta ben yabancilar dairesinden mektup bekliyorum aylim iyi evide halletik sadece is sözlesmesi kafama takildi

beklemekte

Alin bulunsun fazla mal göz cikarmaz😉 benim esim Türk vatandasi istediler iş sözleşmesini

fox57

Ben isticemde gavur verir insAllah ben türk danisi aradim istemezler su an calisiyosun deneme sürecide gectiyse sorun cikmaz dedi bakalimm

beklemekte

Fox57 insAllah hersey yolunda gider ve guzel haberler paylasirsin bizlerle alkis:)

Sahin90

7 kasimda basvurduk bir kac sorun yuzunden biraz zaman kaybettik 22 aralikta onayi gonderdik demisler esime ama burdaki konsoloslugu her aradigimda hala onay gelmemis cevabini almaktan biktim artik. E mail ile gonderilen onayin bu kadar zamandir nasil oluyor da grlmiyor gercekten cok sinir bozucu Allah hepimizin yardimcisi olsun

snp57

Yarın tam 6 haftam doluyorr :-\
Bi haber duymak istiyorum artık

brln36

ben 10 kasimdan beri bekliyorum.istanbuldan alman konsolosluguna basvuru yaptim.esim alman vatandasi.ne ona mektup gitti ne bana bi haber geldi.bildigim tek sey evraklar berlinde ve islemde..ins bekledigimize deger ve hayirli haberler aliriz.bu hafta umitliydik hepimiz artik cevaplar gelir diye ama yine hayal kirikligiyla kaldik...insAllah haftaya artik hayirli guzel haberler aliriz...

beklemekte

Benle ayni gun muracat eden arkadasimla simdi konustuk esi yabancilar subeye gitmis sormak icin kadin izindeydim bugun geldim dosyanizi daha inceliycez demisler yani beklemeye devam tickoff:)