Almanca cümle kalıpları

Başlatan abdulhamidhan, Mart 15, 2007, 09:19:34 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

specific

arkadaşım sınav için en çok dinlemeye dinlediğini anlamaya önem ver bide mektup yazma alıştırmaları yap siteyi gez çok kaynak var aradığın herşeyi bulabilirsin

orbays

yasina katılıyorum onu bende öğrensem iyi olur

dokapin

emeginize saglik cok yardimci oluyorsunuz ben yeni basladim ins ögrenecegim

karmasa

petercan

konyalı

selamun aleyküm ben bu siteye yeni üye oldum almanca öğrenmek için nerden başlayacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar siteye yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler Allah a emanet olun

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: konyalı - Aralık 29, 2007, 08:36:42 ÖS
selamun aleyküm ben bu siteye yeni üye oldum almanca öğrenmek için nerden başlayacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar siteye yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler Allah a emanet olun

Portal Anasayfa da sag kösede Almancax dersanesi var ordakileri sirayla calismanizi tavsiye ederim. Size büyük yardimi olur.

macomen

siteye yeni üye oldum,tüm arkadaslara merhabalar,bu sitede almancayi ilerletecegime inaniyorum

petercan

tr deyım ve almanyaya gıtme durumum var eger evlenebılırsem. ama kesın olmadıgı ıcın kursa gıtmek ıstemıyorum . kendı kendıme ogrenmek ıstıyorum sımdılık. nerden ve nasıl baslayayaım. neler ogreneyım . bu konuda yardımcı olabılırmısınız.?

sımdıden tesekkur ederım 

murko

çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim

mindestens

hly_89

mrb kelıme ezberleme programından bahsetmıssınız ondan nasıl yararlanabılırım nerden ulasabılırım